Slasher

7.2 / 10
45 min
Anthologie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.2 / 10
5seizoenen/40afleveringen/2016 - heden
NetwerkChiller
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min2016 - heden
Genres:Anthologie
Netwerk:Chiller
Slasher is een Canadese anthologieserie van de zender Super Channel en Chiller. De serie ging in première op 4 maart 2016.

Seizoen 1: Een jonge vrouw keert terug naar het kleine stadje waar ze werd geboren, waar ze in het middelpunt beland van een reeks gruwelijke copycat moorden gebaseerd op de alom bekende, gruwelijke moord op haar ouders.

Seizoen 2: Is gesitueerd in de afgelegen Canadese winterse wildernis. Het verhaal gaat over een groep van voormalige zomerkamp-mentoren die gedwongen zijn om terug te keren naar het geïsoleerde kamp om bewijs te verzamelen over een misdaad die ze begaan hebben in het verleden.

Seizoen 3: Vindt plaats in een appartementencomplex waar The Druide zorgt voor dood en verderf onder de bewoners. Maar wie is die druïde en wie kan hem/haar stoppen?
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 8
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 8
Seizoen 3
Seizoen 4
0 / 8
Seizoen 4
Seizoen 5
0 / 8
Seizoen 5

Populaire reacties (9)

avatar ieman6
7.6
2 sep 2016
Ik vond een een goede serie, hopelijk komt er nog een seizoen
avatar BlackBiker
5.7
24 aug 2021
Seizoen 1 vond ik heel redelijk. 2 ging ook nog net. Seizoen 3 was om te huilen en nu seizoen 4.
Het enige dat ik daar over kan zeggen is dat er tot nu toe nog wel aardige kills zijn. Maar in de cast zit werkelijk helemaal niemand met wie ik een positieve band zou kunnen krijgen. Dus van mij mogen ze er allemaal zo origineel mogelijk aan gaan en wie dan de killer is, zal me eigenlijk worst wezen ;-)

Vergelijkbare series

Bates Motel
3 stemmen
Scream Queens
3 stemmen
Scream
3 stemmen
The Purge
3 stemmen
Lie to Me
2 stemmen
Hemlock Grove
2 stemmen
Slasher