Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Angel From Hell gecanceld en uit uitzendschema gehaald door CBS

Dat successen uit het verleden geen garantie zijn voor successen in de toekomst bewijst Jane Lynch deze week. CBS heeft de serie Angel From Hell na slechts vijf afleveringen per direct uit het uitzendschema gehaald en gecanceld. Er komt geen tweede seizoen en of de resterende acht afleveringen van het eerste seizoen ooit nog uitgezonden gaan worden is niet bekend gemaakt.

Jane Lynch, bekend van Hollywood Game Night en Glee, speelt in Angel From Hell Amy, een brutale vrouw die groter-dan-het-leven is en ze beweert een beschermengel te zijn. Maar of ze dat ook echt is…? Naast Lynch spelen ook Maggie Lawson, Kevin Pollak en Kyle Bornheimer een rol in Angel From Hell.

Op 7 januari 2016 ging de komedie in première, na al uitgesteld te zijn geweest. Het was de bedoeling dat Angel From Hell in november 2015 van start zou gaan. De eerste aflevering had 8,13 miljoen kijkers gemiddeld maar dat aantal zakte al snel naar minder dan 6 miljoen kijkers. Er gaan geruchten dat niet alleen de kijkcijfers maar ook creatieve verschillen achter de schermen de oorzaak zijn van deze beslissing.

Per direct wordt Angel From Hell uit het uitzendschema gehaald en deze week vervangen door herhalingen van The Big Bang Theory. Vanaf volgende week zal 2 Broke Girls de plek van Angel From Hell innemen in het uitzendschema. Is het terecht dat Angel From Hell gecanceld is?

(L-R) Kyle Bornheimer, Jane Lynch, Maggie Lawson en Kevin Pollak
Vorige aflevering
Believe Me (2)
Believe Me (2)
01x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (5)

avatar_CC11
09 feb 2016 11:04 -
Korte pijn noemt men dat !
Ik moest er nog aan beginnen maar denk dat ik me dit nu beter kan besparen.
Reageer
avatar_anonymous
09 feb 2016 11:53 -
Ben er wel aan begonnen , maar na 2 afleveringen mee gestopt.
Op papier een hele leuke cast, maar het kwam er gewoon niet uit.
Reageer
avatar_JanWillemK
09 feb 2016 12:16 -
Ben ik de enige die Jane Lynch een verschrikkelijke actrice vind?
Reageer
avatar_sarlottje
09 feb 2016 16:15 -
Vond het wel iets hebben...
Reageer
avatar_misspanje
09 feb 2016 22:43 -
Jammer ik vondt het een heerlijke serie
Reageer
Angel From Hell