Angel From Hell

6.8 / 10
22 min
Comedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
6.8 / 10
1seizoenen/13afleveringen/2016 - 2016 
NetwerkCBS
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:22 min20162016 (Beëindigd)
Genres:Comedy
Netwerk:CBS
Angel From Hell is een Amerikaanse komedieserie van de zender CBS. De serie ging in première op 7 januari 2016.

Wanneer Amy in het leven komt van Allison beweert zij haar beschermengel te zijn. Zij vormen dan ook een onwaarschijnlijke vriendschap. Maar is Amy echt een beschermengel of is zij gewoon gestoord.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13
Seizoen 1

Populaire reacties (1)

avatar kimregts
6
11 jan 2016
1e aflevering van Angel from hell gekeken. Ik ben geen comedy fan. Mij zal je niet snel een lachserie of -film op zien zetten. Bij het zien van de trailer betrapte ik mezelf op een lach.... Stom, flauw hilarisch! Erg vermakelijk, al vraag ik me stiekem nu al af of het niet te eentonig gaat worden. Maar het idee trekt me wel... een vrouw die je beschermengel zegt te zijn en acties van een stalkers heeft (of is ze dat ook gewoon? ;-)) en de manier waarop ze die acties uit, vond ik in ieder geval in de eerste aflevering grappig. Ik ga de uitdaging en eens kijken of deze serie het volgen waard is.
Angel From Hell