Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

The Magicians tovert er een tweede seizoen bij

Syfy heeft een tweede seizoen uit de hoge hoed getoverd voor The Magicians. Het tweede seizoen van The Magicians staat gepland voor 2017 en zal dertien afleveringen krijgen. The Magicians is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Lev Grossman en volgt Quentin Coldwater (Jason Ralph, Aquarius) die als briljante eindejaarstudent gaat studeren bij Brakebills College voor Magical Pedagogy, een geheime universiteit in Upstate New York die gespecialiseerd is in magie. Hij en zijn vrienden van in de twintig, ontdekken al snel dat de magische fantasiewereld waar ze als kinderen over lazen reëel is en een ernstig gevaar vormt voor de mensheid.

“Dankzij een buitengewoon getalenteerd en creatief team van uitvoerend producenten en onze partners bij Universal Cable Productions, is The Magicians een veel besproken hit-serie geworden die de fans van de gelijknamige boeken heeft betoverd en ook nieuw en jonger publiek naar Syfy heeft getrokken,” zei Dave Howe, president Syfy & Chiller.

Tijdens de eerste drie afleveringen hebben gemiddeld 1,7 kijkers gekeken naar The Magicians. Digitaal is de eerste aflevering meer dan 6,7 miljoen keer bekeken na de première op Syfy.com en geselecteerde partner-websites van 8 januari tot 25 januari. En de sneakpeak preview die op 16 december 2015 is uitgezonden had in totaal 1,3 miljoen kijkers. De critici hebben de serie met gemengde gevoelens ontvangen. Het algemene commentaar luidt: “The Magicians' indrukwekkende speciale effecten en creatieve verhaallijn helpt om de afleidende premisse en het af en toe trage tempo te compenseren.”

Op maandag 15 februari 2016 wordt aflevering vijf van het eerste seizoen uitgezonden. De laatste aflevering van het eerste seizoen zal worden uitgezonden op maandag 11 april 2016. Ben jij blij dat The Magicians is vernieuwd met een tweede seizoen?

(achter van links naar rechts) Acteurs Olivia Taylor Dudley, Hale Appleman, Arjun Gupta, Summer Bishil en uitvoerend producent Michael London. (voor van links naar rechts) Uitvoerend producent Sera Gamble, acteurs Jason Ralph en Stella Maeve en uitvoerend producent John McNamara.
Vorige aflevering
Fillory and Further
Fillory and Further
05x13
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_kimregts
13 maa 2016 16:26 -
Verrassend leuke serie! Had ik niet verwacht. Het mag van mij nog wel wat mysterieuzer, maar aardige serie zoals het nu verloopt.
Reageer
avatar_anonymous
24 maa 2016 13:45 -
Ik ben gestopt met volgen, ik vind er niets aan.
Reageer
The Magicians