The Magicians

7.4 / 10
42 min
Drama, Mysterie, Fantasy, Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.4 / 10
5seizoenen/52afleveringen/2016 - heden
NetwerkSyfy
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:42 min2016 - heden
Netwerk:Syfy
The Magicians (2016) is een Amerikaanse fantasieserie van de zender Syfy. De serie ging in première op 25 januari 2016.

Gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Lev Grossman volgt The Magicians Quentin Coldwater (Jason Ralph, Aquarius) die als briljante eindejaarstudent gaat studeren bij Brakebills College voor Magical Pedagogy, een geheime universiteit in Upstate New York die gespecialiseerd is in magie. Hij en zijn vrienden van in de twintig, ontdekken al snel dat de magische fantasiewereld waar ze als kinderen over lazen reëel is en een ernstig gevaar vormt voor de mensheid.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13
Seizoen 2
0 / 13
Seizoen 3
0 / 13
Seizoen 4
0 / 13
Seizoen 5
0 / 0

Recensies (8)

The Magicians - Seizoen 4

8.5

The Magicians - Seizoen 3

8.5

Nieuws (44)

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
ma 28 oktober
Prijsvraag antwoorden, datums, gecancelde en nieuwe series en een nieuwe streamingdienst. Seinfeld, The Good Doctor, South Park, Friends, The 100 en Fargo. Er was het één en ander te vertellen over deze en meer series van 16 tot en met 22 september.
ma 23 september
De 12 van Schouwendam, Alta Mar, Shameless (US), The Witcher, Penoza, prijsvragen en een prijsvraag antwoord, casting nieuws en nieuws over AppleTV+ en Disney+. Er was weer veel nieuws in de week van 9 tot en met 15 september. Lees het hieronder.
ma 16 september
2

Populaire reacties (8)

7
06 mei 2017
Nadat ik seizoen 1 heb doorgeworsteld , wacht ik gewoon totdat het op Netflix verschijnt. Volgens mij heb ik moeite met die pauzes er tussen door van wachten op de volgende aflevering en kan daardoor het verhaal niet goed volgen. Ik keek hem niet ondertiteld maar dat ga ik dan doen ...lekker bingen...misschien dat het helpt...
-
17 apr 2017
Het verhaal is op zich leuk bedacht, maar het is allemaal zo onduidelijk! Net klaar met seizoen 1 en heb eigenlijk niet echt het gevoel dat het goed is uitgewerkt allemaal... Ik hoop dat seizoen 2 me weet te verrassen!

Vergelijkbare series

The 100
13 stemmen
Arrow
7 stemmen
Sleepy Hollow
5 stemmen