Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Weekoverzicht 22

Inhoud

  Nu de meeste series afgelopen zijn en het zomerseizoen van start gaat, komt er nog maar weinig nieuws binnen. Hier en daar nog wat vernieuwingen, of de aankondiging van een nieuwe serie, maar verder niet veel nieuws meer. Plannen voor diverse series zijn er genoeg. Voor welke series er plannen worden gesmeed en de rest van het nieuws lees je in dit nieuwsoverzicht van 26 mei tot en met 31 mei.

  Series
  Celblok H
  - SBS6 heeft aangekondigd dat de dames uit Celblok H op maandag 3 november om 20.30 uur zullen terugkeren. Het tweede seizoen beloofd nog beter te worden. Isa Hoes, die hoofdrolspeelster Suus speelt, vertelde het volgende: “Vanaf nu gaat het er pas echt hard aan toe in de vrouwengevangenis. Moord, ontsnappingen en een nieuw terreurbewind. Het wordt nu écht spannend”. (Dit bericht was een tip van Inna1989)

  Constantine
  - Het lijkt er op dat Constantine officieel geen tweede kans gaat krijgen. Even was er nog sprake van dat Warner Bros. de serie zou gaan verkopen aan een ander netwerk. Dat netwerk zou dan The CW worden. Maar nu heeft de aangewezen showrunner Daniel Cerone een tweet de wereld ingestuurd waaruit blijkt dat Constantine geen tweede seizoen gaat krijgen. De contracten van de hoofdrolspelers lopen ook in juni af dus als WB nog iets wil met de serie moeten ze dat snel doen. Zie hier de tweet van Cerone:

  Containment
  - De makers van Covert Affairs, Matt Corman en Chris Ord, zijn toegetreden tot de midseason The CW epidemie dramaserie Containment als uitvoerend producenten en mede-showrunners naast Julie Plec. Ze zullen Plec gaan assisteren die het volgende seizoen drie series op haar agenda heeft staan. Naast Containment zijn dat The Vampire Diaries en The Originals. Geproduceerd door WB TV volgt Containment een epidemie die uitbreekt in Atlanta. De epidemie resulteert in quarantainezone en degenen die zich daarin bevinden zijn gedwongen om te vechten voor hun leven.

  Deadbeat
  - Hulu heeft de komedieserie Deadbeat vernieuwd met een derde seizoen. De Hulu Original krijgt dertien afleveringen van elk 30 minuten. “Deadbeat is een unieke fantasierijke en charmante serie,“ zei Craig Erwich, senior vicepresident en hoofd van Content bij Hulu. “We zijn erg blij om Deadbeat terug te zien voor nog een hilarisch seizoen en kijken uit naar het delen van nieuwe spookachtige verhalen."

  Empire
  - De fans van de dramaserie hoeven niet lang te wachten op het tweede seizoen. Hoofdrolspeelster Taraji P. Hensen twitterde dat de dramaserie Empire van Fox weer in september gaat beginnen. .

  Goede Tijden, Slechte Tijden
  - Slechte tijden voor de fans van Ruud Feltkamp. De acteur die in de dagelijkse soap op RTL4 Noud Alberts speelt, weet nog niet wanneer hij zal terugkeren naar Goede Tijden, Slechte Tijden. Ruud heeft voor onbepaalde tijd een sabbatical genomen. Ruud: “Ik ben eigenlijk al vanaf mijn negende aan het werk, omdat ik natuurlijk Kruimeltje heb gespeeld. Sindsdien heb ik altijd wel in series en in films gespeeld. Dat allemaal na school. En sinds mijn vijftiende, zestiende zit ik in Goede Tijden, dus ik heb heel lang gewerkt.” Ruud wil even iets totaal anders gaan doen om daarna weer met frisse energie aan Goede Tijden, Slechte Tijden te kunnen beginnen.

  Grace and Frankie
  - De bizarre ontwikkelingen tussen de twee 'koppels' gaan in ieder geval nog een seizoen door!

  Halt & Catch Fire
  - Op 31 mei 2015 ging het tweede seizoen van de computer serie bij AMC van start. Maar als het aan showrunner Jonathan Lisco ligt, komt er zeker nog een derde seizoen en misschien wel meer: “We zijn onze trouwe kijkers dankbaar en als ze ons trouw blijven volgen komen er hopelijk nog vele seizoenen van Halt & Catch Fire. We maken grapjes over het zevende seizoen in de schrijverskamer, want dan zal het inmiddels 2020 zijn en zal de serie onze tijd overschrijden. Alles kan en mag.” Op dit moment speelt Halt & Catch Fire zich nog in de jaren ’80 af.

  Hell On Wheels
  - Het eerste deel van het vijfde en laatste seizoen van AMC’s dramaserie zal op 18 juli van start gaan. Vanaf die datum zullen de eerste zeven afleveringen worden uitgezonden. De laatste zeven afleveringen staan gepland voor 2016. Hell On Wheels , met Anson Mount en Colm Meaney in de hoofdrol, onderzoekt de hebzucht en corruptie tijdens de bouw van de Amerikaanse Transcontinentale Spoorwegen. Loyaliteit wordt vergeten als de race tussen de Central Pacific en Union Pacific intensiever en feller wordt

  Humans
  - AMC heeft aangekondigd dat de nieuwe serie Humans op zondag 28 juni van start zal gaan. Het eerste seizoen zal acht afleveringen krijgen. Hier is de trailer:


  Ink Master
  - We gaan nog even door met tatoeages zetten. Ontevreden over je tatoeage? Geen probleem. In de spin-off van Ink Master wordt dit opgelost!

  Oil
  - ABC heeft vlak voor de première van hun nieuwe dramaserie Oil de titel gewijzigd. ABC heeft bevestigd dat de titel zal wijzigen in Blood and Oil. Waarom zij dit besluit hebben genomen is niet bekend gemaakt. De broers Lefever dromen van een nieuw leven en verhuizen naar The Bakken in North Dakota. Een stad die bruist na de grootste olie-ontdekking in de Amerikaanse geschiedenis. Al snel komen zij tegenover een meedogenloze tycoon (Don Johnson, Miami Vice) te staan, die hen dwingt alles op het spel te zetten.

  Sense8
  - De eerste aflevering zal pas op 5 juni bij Netflix worden uitgezonden maar er zijn al plannen voor een tweede seizoen. En daar blijft het niet bij, de plannen die gemaakt worden voor Sense8 strekken zich uit over een periode van vijf jaar. Schrijver J. Michael Straczynski verklaarde het volgende over de plannen: “Ik ben groots met plannen voor een vijfjarig verhaal. We hebben de grove lijnen voor vijf jaar al klaarliggen. Zou Netflix akkoord gaan met een tweede seizoen hebben we de details al voor een groot deel uitgewerkt. En dan hebben de ruwe schetsen voor drie jaar daarna. Ik moet weten waar ik heen ga. Ik schrijf altijd richting een einde, zodat ik weet waar het verhaal heen gaat. Voordat ik begon aan Babylon 5 wist ik al hoe de laatste aflevering en de laatste scene eruit ging zien jaren voordat we aan die verhaallijn gingen beginnen.” Hieronder komen alle acht personages waar het allemaal om draait in Sense8 voorbij:


  Smeris
  - Het politieduo Kamp en Niessen gaat nog een seizoen door in Tilburg!

  Stitchers
  - ABC Family wilde niet langer wachten. Terwijl de eerste aflevering van de sciencefiction serie pas op 2 juni in premiere gaat, heeft ABC de eerste aflevering op Youtube gezet. Bekijk hier de video:


  The Daily Show with Trevor Noah en Jon Stewart
  - Comedy Central heeft de afscheid- en premièredatums van The Daily Show bekend gemaakt. The Daily Show with Jon Stewart zal eindigen op 6 augustus. Op die datum neemt Jon Stewart na twintig seizoenen afscheid van The Daily Show. Op 28 september zal Trevor Noah het stokje overnemen en vanaf die datum zal het dus The Daily Show with Trevor Noah heten.

  The X Files
  - Als het aan David Duchovny ligt blijft het niet bij een tiende seizoen. Duchovny verklaarde dat er plannen zijn voor een elfde seizoen en misschien wel meer. Maar die seizoenen zullen wel een beperkt aantal afleveringen krijgen. Op 24 januari 2016 zal het tiende seizoen van start gaan. Dit seizoen van The X Files krijgt zes afleveringen. Duchovny zei hierover: “Ik zou zo een andere cyclus willen doen. Ik weet niet of ik op dit punt in mijn leven twintig afleveringen zou kunnen doen, en ik weet ook niet of Gillian dat zou kunnen doen. Maar ik denk dat iedereen open staat voor wat er hierna (seizoen tien) kan gaan gebeuren. We hebben zeker geen nieuw begin gemaakt om het te eindigen.”

  Nieuwe Series
  Jekyll & Hyde
  - Hoewel de nieuwe paranormale serie van ITV pas aankomende herfst in première gaat zijn de plannen voor meerde seizoenen al uitgestippeld. Schrijver Charlie Higson verklaarde het volgende over de mogelijke drie seizoenen: “ITV wil een grote internationale serie die ze wereldwijd kunnen verkopen. Dus moest ik een document schrijven waar losjes op staat geschreven hoe de eerste drie (seizoenen) er uit moeten komen te zien.”

  Marseille
  - Netflix had al een tijd geleden besloten om het grote succes van House of Cards te gaan benutten om ook een Franse versie te gaan maken van House of Cards. Nu heeft House of Cards zijn succes mede te danken aan Kevin Spacey. Marseille, de Franse versie, zal dus ook een groot acteur moeten krijgen willen ze het succes van House of Cards benaderen. Netflix heeft dan ook zijn oog laten van op Gérard Depardieu. Maar of de Fransen naar hem willen kijken is de vraag. Sinds zijn vertrek uit Frankrijk en zijn nieuwe staatsburgerschap in Rusland is Depardieu in onmin gevallen bij de Fransen kijkers. Het nieuws dat Depardieu de rol van burgemeester Robert Taro gaat spelen is nog niet bevestigd.

  Nieuwe naamloze serie van NBC
  - Hoewel de serie nog geen naam heeft, heeft NBC de epidemie uitbraak serie direct tot serie besteld. De naamloze serie van The Imitation Game Oscar winnaar Graham Moore en Marc Forster (World War Z) krijgt tien afleveringen. Het drama ontvouwt zich als een vrouw mysterieuze symptomen vertoont, zij en haar dierbaren bevinden zich dan in het midden van een epidemie met wereldwijde gevolgen. Ondertussen, aan de andere kant van de wereld, is er een FBI-agent die een schijnbaar onafhankelijke terroristische aanslag onderzoekt die hem tot de rand van de waanzin leidt. Er wordt gezegd dat de nog naamloze dramaserie een openhartige kijk heeft op een uitbraak die de karakters tot het uiterste drijft, het beste- en het slechtste wat de mensheid te bieden heeft laat zien.

  Overzichten
  Start en première datums juni 2015
  - Veel series pakken in juni de draad weer op, terwijl anderen gloednieuw op het scherm zullen verschijnen. Mandy maakte een handig overzicht voor de maand juni met alle start en première data!

  Series die we in het seizoen 2014-2015 verloren zijn
  - Het is een bekende formule. Wanneer er nieuwe series aangekondigd worden, betekent dit automatisch dat andere series van de buis verdwijnen. Vevie maakt een hier een overzicht van. Welke serie ga jij het meeste missen?

  Prijsvragen
  Deze week viel er ontzettend veel te winnen bij MijnSerie. Je maakt tot woensdag kans op maar liefst 6 series. Ze staan hier onder voor je op een rijtje. LET OP! Drie van de zes prijsvragen zijn morgen (dinsdag) al afgelopen. Wees er dus snel bij!

  The Heavy Water War
  - Deze Noorse dramaserie over de ontwikkeling van een atoombom kun je tot en met dinsdag winnen.

  Goedenavond, Dames en Heren
  - Het eerste seizoen van Goedenavond, Dames en Heren kan tot en met dinsdag gewonnen worden!

  The Legacy
  - De prijsvraag over het tweede seizoen van The Legacy stopt dinsdag. Wees er snel bij!

  Hello Ladies
  - Stuart probeert zijn plekje in de glamourwereld te veroveren in het eerste seizoen van Hello Ladies. Je maakt tot woensdag kans op dit seizoen!

  Orange Is the New Black
  - De ontwikkelingen van de vrouwen in de Litchfield gevangenis kun je tot woensdag winnen.

  Longmire
  - Het tweede seizoen van Logmire kun je tot woensdag winnen!

  Als het goed is ben je weer helemaal bij gepraat. Hannibal begint op 4 juni met het derde seizoen, heb je de creepy foto’s al gezien van Mads Mikkelsen als Hannibal? Brr, heel eng terwijl er geen druppel bloed te zien is. Ook is het zesde seizoen van Pretty Little Liars begonnen op 2 juni. Zullen de fans eindelijk zekerheid krijgen over wie “A” is? En voordat we het vergeten, het volledige eerste seizoen van David Duchovny 's Aquarius staat online: binge-watchen maar! En voor diegene die het nog niet heeft gezien of die het nog niet was opgevallen. De homepage heeft een nieuw uiterlijk gekregen, het ziet er gelikt uit. De redactie heeft goed geluisterd naar de reactie op welke onderdelen de gebruiker kwijt wil of juist wil zien. Er is achter de schermen keihard gewerkt aan een prachtige nieuwe homepage. Hulde aan Jos, Johannes en Niek. Voor nu wensen we je een hele goede serie week en tot de volgende keer.

  Met overzichtelijke groet

  Niek en Mandy
  Leuk?
  0
  0
  Bekijk stemmen

  Reacties (2)

  avatar_Inna1989
  01 jun 2015 13:49 -
  Mandy,

  Celblok H Seizoen 3 zal niet op Maandag 3 November uitgezonden worden, want 3 November valt dit jaar op Dinsdag.
  Seizoen 2 was wel op maandag 2 November 2014 begonnen.
  Bedoel je dan misschien Maandag 2 November 2015 dat Celblok H Seizoen 3 weer begint?
  Want volgens mij is het nog niet helemaal bekend wanneer precies Seizoen 3 zal beginnen, maar zeker in het najaar 2015.
  Reageer
  avatar_Roeman
  01 jun 2015 14:36
  Hallo Daisy,

  Ik had de info idd beter moeten nakijken, sorry ;-)
  Reageer

  Laatste nieuws

  De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.
  Vandaag, 13:00
  DC Universe zal vanaf begin 2021 verder gaan als stripboekenplatform DC Universe Infinite. HBO Max neemt series over van DC Universe en vernieuwt Harley Quinn.
  Vandaag, 12:00
  2
  MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
  Vandaag, 11:00
  De 72ste jaarlijkse uitreiking van de Primetime Emmy Awards zijn zondag 20 september 2020 uitgereikt. De uitreiking van de belangrijkste televisieprijzen werd een hybride virtuele ceremonie genoemd gepresenteerd door Jimmy Kimmel.
  Vandaag, 10:00
  3
  Ook in de week van 14 – 20 september 2020 hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 38.
  Vandaag, 09:00
  Begin oktober zullen alle vijf seizoenen van de Amerikaanse dramaserie The Fosters (2013) te zien zijn bij Videoland.
  Gisteren, 12:00
  1