Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het eerste seizoen van Hello Ladies

Vanaf 27 mei is het eerste seizoen van Hello Ladies verkrijgbaar op DVD. Wij van MijnSerie geven jou de unieke kans om dit eerste seizoen in de wacht te slepen. Je hebt een grote kans, want we geven maar liefst drie exemplaren van het eerste seizoen van Hello Ladies weg. Grijp deze kans!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Hello Ladies
Hello Ladies is gebaseerd op een stand-up comedy film uit 2011, met Stuart (Stephen Merchant) in de hoofdrol. De onhandige, zelfverzekerde Engelsman Stuart probeert te daten in Los Angeles. Het zit hem vaker tegen dan mee, maar Stuart geeft zijn wens om een plekje te krijgen in de glamourwereld niet op.

Stuart zoekt met vallen en opstaan naar opwinding en romantiek. Wat volgt zijn hilarische momenten, waarin Stuart keer op keer klunzig uit de hoek komt. Stuart is maar half zo charmant – en twee keer zo wanhopig – als hij zelf denkt. Ondertussen is hij geobsedeerd geraakt door de glamourwereld, ook al gooien de mensen de deur voor hem dicht.
Meer informatie

Specificaties
Productiemaatschappij: Warner Home Video
Acteurs: Kyle Mooney, Christine Woods, Nate Torrence, Sean Wing, Stephen Merchant enKevin Weisman
Taal: Engels
Ondertiteling: Deens, Duits, Engels, Fins, Frans, Nederlands, Noors, Pools, Zweeds
Audio: Dolby Digital 5.1
Consumentenadviesprijs: € 33,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van Hello Ladies:
Video on youtube

Prijsvraag

Maak kans op het eerste seizoen van Hello Ladies. Hoofdrolspeler Stephen Merchant speelde ooit één aflevering in Modern Family. Wat is de naam van deze aflevering?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Hello Ladies: The Movie
Hello Ladies: The Movie
02x01
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_edodewaard
27 Mei 2015 10:51 -
Nog niets van deze serie gezien. Trailer is erg grappig.
Reageer
Hello Ladies