Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het tweede seizoen van Orange Is the New Black

Vanaf 27 mei is het tweede seizoen van Orange Is the New Black verkrijgbaar op DVD. Wij van MijnSerie geven jou de kans op dit tweede seizoen in de wacht te slepen. Pak deze kans want we geven maar liefst drie exemplaren van het tweede seizoen van Orange Is the New Black weg!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Orange Is the New Black
Het derde seizoen van deze populaire serie staat komt steeds dichterbij. Vanaf 12 juni kunnen we weer gaan genieten van de ontwikkelingen in de vrouwengevangenis, waar hoofdrolspeelster Piper Chapman (Taylor Schilling) zich ook bevindt nadat in haar koffer drugs is gevonden. De nette Piper weet in haar eerste weken niet waar ze het zoeken moet, maar vindt gaandeweg haar plekje in de gevangenis.

De tijd verstrijkt en Piper heeft inmiddels haar plekje in de gevangenis bemachtigd. Zonder al te veel prijs te geven over het tweede seizoen: er gebeurt ook in het tweede seizoen weer genoeg. Nieuwe gevangenen en schokkende onthullingen zorgen voor een hoop rumoer in de levens en onderlinge verstandhoudingen van de 'bewoonsters' van de Litchfield-gevangenis...
Meer informatie

Specificaties
Productiemaatschappij: Entertainment One
Acteurs: Jason Biggs, Natasha Lyonne, Danielle Brooks, Michael Harney, Uzo Aduba, Taylor Schilling, Samira Wiley en Kate Mulgrew
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Consumentenadviesprijs: €29,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het tweede seizoen van Orange Is the New Black:
Video on youtube

Prijsvraag

Maak kans op het tweede seizoen van Orange Is the New Black. Tot hoeveel maanden cel is Piper Chapman (Taylor Schilling) veroordeeld?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Here's Where We Get Off
Here's Where We Get Off
07x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Tbadzurek
28 Mei 2015 10:15 -
Geweldige serie!!
Reageer
Orange Is the New Black