Constantine

7.5 / 10
43 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.5 / 10
1seizoenen/13afleveringen/2014 - 2015 
NetwerkNBC
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:43 min20142015 (Beëindigd)
Genres:Horror
Netwerk:NBC
Constantine is een Amerikaanse horrorserie van de zender NBC. De serie ging in première op 24 oktober 2014.

Constantine is gebaseerd op de Hellblazer strips van DC Comics en de serie gaat over een 'meester van het occulte' genaamd John Constantine. In deze nieuwe dramaserie worstelt Constantine met zijn geloof en wordt hij achtervolgd door zonden uit zijn verleden. Dat alles verandert wanneer hij plots wordt aangewezen om de mensheid te beschermen tegen het kwaad.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13
Seizoen 1

Populaire reacties (9)

avatar NeNe
10
17 Mei 2016
Ik vind het nog steeds ontzettend jammer dat deze serie is gestopt.
Ik ben geen fan van supernatural, die serie trekt me niet (weet ook niet waarom), maar deze serie met de acteurs, en de rollen die deze spelen, vond ik gewoon geweldig.

Heel erg jammer.
avatar anonymous
-
15 feb 2015
Vette serie soms wat ondergewaardeerd ik heb de film gezien en dit is een zeer goede reboot. ok de eerste paar afleveringen zijn ad zwakke kant de acteurs moeten zich even in hun rol vinden. Maar narmate de serie vordert verbetert zowel het verhaal als de acteurs. geruchten gaan dat als nbc niet verder wil syfy channel het gaat overnemen. wss wel met dezelfde acteurs onder de naam hellblazer naar de oorspronkelijke comics.

Vergelijkbare series

Arrow
18 stemmen
Supergirl
11 stemmen
Lucifer
5 stemmen
Constantine