Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Smeris krijgt een derde seizoen

Het politieduo Theo Kamp (Jeroen van Koningsbrugge) en Willem Niessen (Dennis van de Ven) mag nog een seizoen door! De finaleaflevering van seizoen twee wordt aankomende zondag uitgezonden, maar dit betekent dus niet het eind van de serie.

Eerder dit jaar gingen er al geruchten over de vernieuwing van Smeris. Er werd zelfs al gesproken over een vierde seizoen. Of dit gerealiseerd gaat worden moeten we afwachten, feit is in ieder geval dat we nog een seizoen lang de ontwikkelingen in het politiekorps van Tilburg gaan volgen.

Hoofdrolspelers Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven zijn blij met de vernieuwing van Smeris: “We hoopten er op en hielden er stiekem al rekening mee. Het derde seizoen wordt een seizoen welke zijn weerga niet kent. We zullen de kijkers niet teleurstellen!”

Voor iedereen die denkt dat we het komische duo moeten missen voordat het nieuwe seizoen van Smeris begint: geen stress. Momenteel verschijnen de twee elke zaterdag in het spelprogramma Lekker Nederlands en hebben ze sinds kort hun oude liefde Draadstaal nieuw leven ingeblazen.

Het derde seizoen van Smeris zal het podium worden van een oorlog tussen de internationale inlichtingendiensten en extreme terroristen, waarin Theo Kamp en Willem Niessen verzeild raken. Wanneer we het nieuwe seizoen op de buis kunnen verwachten is nog niet bekend.

Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven als het zangduo Jurk!
Vorige aflevering
Blijf bij me
Blijf bij me
05x03
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_patrick_1987
29 Mei 2015 10:56 -
Ben blij dat er nog een seizoen komt, goed nieuws!
Reageer
avatar_Maaike1973
29 Mei 2015 19:37 -
Top serie! Kan niet wachten tot het derde seizoen.
Reageer
Smeris