Pretty Little Liars

8.4 / 10
44 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
7seizoenen/161afleveringen/2010 - 2017 
NetwerkFreeform
De serie is beëndigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Netflix
Looptijd:44 min20102017 (Beëindigd)
Genres:Drama
Netwerk:Freeform
Pretty Little Liars is een Amerikaanse dramaserie van de zender Freeform. De serie ging in première op 8 juni 2010.

Het verhaal gaat over vijf meisjes, Spencer, Aria, Hanna, Emily en Alison. Op een dag aan het einde van hun schoolperiode hebben ze een sleepover. Die dag verdwijnt Alison spoorloos. Één jaar later zijn de beste vriendinnen helemaal uit elkaar gegroeid en hebben ze nieuwe vrienden. Maar dan krijgen ze ineens rare berichtjes van iemand die zich 'A' noemt. A dreigt hun levens te verwoesten door geheimen openbaar te maken die enkel Alison kon kennen. Is A Alison, hun beste vriendin die een jaar geleden verdwenen is?
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 22
Seizoen 2
0 / 25
Seizoen 3
0 / 24
Seizoen 4
0 / 24
Seizoen 5
0 / 26
Seizoen 6
0 / 20
Seizoen 7
0 / 20

Recensies (11)

Pretty Little Liars - Seizoen 7 (DVD)

7.5

Pretty Little Liars - Seizoen 4 (Tweede deel)

7.5

Nieuws (126)

Katy Keene is de nieuwe The CW dramaserie die wel een trailer maar nog geen premièredatum heeft.
di 6 augustus
De nieuwe streamingdienst HBO Max, die volgend jaar start in de Verenigde Staten, heeft de rechten verworven van de BBC-serie Doctor Who.
za 3 augustus
Alle seizoenen van de serie Friends zijn momenteel te zien op Netflix, maar de serie zal in de Verenigde Staten vanaf het voorjaar van 2020 niet meer op de streamingdienst te bekijken zijn.
wo 10 juli

Populaire reacties (112)

7
22 okt 2014
Oké laten we het even voor eens altijd hier duidelijk neerzetten zodat die discussie niet meer nodig is:

WANNEER KOMT AFL. 13 VAN SEIZOEN 5?
Aflevering 13 van seizoen 5 wordt een kerstmis gecentreerde aflevering die op 9 december uitgezonden zal worden en is getiteld "How the 'A' Stole Christmas". Vanaf januari zal de rest van seizoen 5 uitgezonden worden.

IS ER GEEN HALLOWEEN AFLEVERING IN SEIZOEN 5?
Niet zoals wij hem kennen uit de vorige seizoenen, dat is dit jaar een kerstaflevering. Maar er is wel iets te zien rond Halloween. Op 21 oktober is de special "We Love You to DeAth" uitgezonden. Hierin beantwoorden de sterren van de show brandende kijkersvragen en krijgen we een kijkje achter de schermen. Ook komen personages die inmiddels het leven hebben moeten laten aan het woord in een segment genaamd "Dearly Departed".Als laatste komen ook fans nog aan het woord.
7
25 mrt 2014
Ik heb met mijn stomme kop opgezocht wie A is ( in de boekenreeks), geloof me serie wordt eens stuk minder leuk als je het al weet. Ik zal dus aanraden om het niet op te gaan zoeken.

Vergelijkbare series

Gossip Girl
58 stemmen
Ravenswood
49 stemmen
Scream
12 stemmen
Shadowhunters
12 stemmen