Pretty Little Liars

8.4 / 10
44 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
7seizoenen/160afleveringen/2010 - 2017 
NetwerkFreeform
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:44 min20102017 (Beëindigd)
Genres:Drama
Netwerk:Freeform
Pretty Little Liars is een Amerikaanse dramaserie van de zender Freeform. De serie ging in première op 8 juni 2010.

Het verhaal gaat over vijf meisjes, Spencer, Aria, Hanna, Emily en Alison. Op een dag aan het einde van hun schoolperiode hebben ze een sleepover. Die dag verdwijnt Alison spoorloos. Één jaar later zijn de beste vriendinnen helemaal uit elkaar gegroeid en hebben ze nieuwe vrienden. Maar dan krijgen ze ineens rare berichtjes van iemand die zich 'A' noemt. A dreigt hun levens te verwoesten door geheimen openbaar te maken die enkel Alison kon kennen. Is A Alison, hun beste vriendin die een jaar geleden verdwenen is?
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 22
Seizoen 2
0 / 25
Seizoen 3
0 / 24
Seizoen 4
0 / 24
Seizoen 5
0 / 25
Seizoen 6
0 / 20
Seizoen 7
0 / 20

Recensies (11)

Pretty Little Liars - Seizoen 7 (DVD)

7.5

Pretty Little Liars - Seizoen 4 (Tweede deel)

7.5

Nieuws (135)

De reboot van Pretty Little Liars, Pretty Little Liars: Original Sins van Roberto Aguirre-Sacasa (Riverdale) is besteld door HBO Max.
vr 25 september
1
Ook in de week van 7 – 13 september hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben in week 37.
ma 14 september
The CW heeft de de Amerikaanse dramaserie Katy Keene na een eerste seizoen gecanceld. De serie is een spin-off van Riverdale.
4 jul 2020

Populaire reacties (114)

-
25 mrt 2014
Ik heb met mijn stomme kop opgezocht wie A is ( in de boekenreeks), geloof me serie wordt eens stuk minder leuk als je het al weet. Ik zal dus aanraden om het niet op te gaan zoeken.
6.4
22 okt 2014
Oké laten we het even voor eens altijd hier duidelijk neerzetten zodat die discussie niet meer nodig is:

WANNEER KOMT AFL. 13 VAN SEIZOEN 5?
Aflevering 13 van seizoen 5 wordt een kerstmis gecentreerde aflevering die op 9 december uitgezonden zal worden en is getiteld "How the 'A' Stole Christmas". Vanaf januari zal de rest van seizoen 5 uitgezonden worden.

IS ER GEEN HALLOWEEN AFLEVERING IN SEIZOEN 5?
Niet zoals wij hem kennen uit de vorige seizoenen, dat is dit jaar een kerstaflevering. Maar er is wel iets te zien rond Halloween. Op 21 oktober is de special "We Love You to DeAth" uitgezonden. Hierin beantwoorden de sterren van de show brandende kijkersvragen en krijgen we een kijkje achter de schermen. Ook komen personages die inmiddels het leven hebben moeten laten aan het woord in een segment genaamd "Dearly Departed".Als laatste komen ook fans nog aan het woord.

Vergelijkbare series

Gossip Girl
59 stemmen
Ravenswood
51 stemmen
Shadowhunters
14 stemmen
Scream
12 stemmen