Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
NBCUniversal onthult naam streamingdienst en komt met original series

NBCUniversal onthult naam streamingdienst en komt met original series

NBCUniversal heeft de naam van de nieuwe streamingdienst onthuld: Peacock. En er is bekend gemaakt welke series de nieuwe dienst gaat maken en streamen. Battlestar Galactica is daar één van.
De naam Peacock is verwant aan het NBC-logo dat is gebaseerd op pauwenveren. Misschien is het beste nieuws dat aangekondigd is door de nieuwe NBC streamingdienst dat Battlestar Galactica (BG) een reboot gaat krijgen. De nieuwe BG zal uitvoerend worden geproduceerd door Mr. Robot bedenker Sam Esmail. Deze reboot zal de derde worden die voor televisie wordt gemaakt. In 1978 was er de originele Battlestar Galactica (1978) bij ABC en Syfy (toen nog Sci Fi Channel) bracht in 2004 een remake met vier seizoenen. Ook was er nog een miniserie en een prequel-serie Caprica en ook nog een YouTube-serie Battlestar Galactica: Blood & Chroom.

Ook Saved by the Bell zal een remake krijgen, lees er hier meer over. En er komt volgens de aankondiging van Peacock ook nog een vervolg op Punky Brewster. Daar heeft MijnSerie al op 6 juni 2019 over bericht.

De serie Brave New World, eerder besteld door USA Network, zal nu ook gaan verhuizen naar de Peacock streamingdienst. Ook Dr. Death, gebaseerd op de gelijknamige podacst, met Jamie Dornan, Alec Baldwin en Christian Slater zal naar Peacock verhuizen. Net als Angelyne met Emmy Rossum (Shameless (US)

Andere originele series zijn de komedie Rutherford Falls, mede gecreëerd door Mike Schur en met in de hoofdrol Ed Helms , de pilot Straight Talk met in de hoofdrol Jada Pinkett Smith , en de late-night-serie The Amber Ruffin Show. Eerder was aangekondigd dat A.P. BIO, die onlangs werd geannuleerd door NBC na twee seizoenen, zal terugkeren voor een derde op Peacock.

Eerder werd aangekondigd dat Peacock de exclusieve streaming-home van de NBC-serie The Office zou zijn, beginnend in 2021 wanneer de huidige deal van de show met Netflix afloopt. Peacock heeft aangekondigd dat het ook series zal streamen, waaronder: 30 Rock, Bates Motel, Battlestar Gallactica, Brooklyn Nine-Nine, Cheers, Chrisley Knows Best, Covert Affairs, Downton Abbey, Everybody Loves Raymond, Frasier, Friday Night Lights, House M.D., Keeping Up with the Kardashians, The King of Queens, Married... with Children, Monk, Parenthood, Parks and Recreation, Psych, Royal Pains, Saturday Night Live, Superstore, The Real Housewives, Top Chef en Will & Grace. Het platform zal ook meer dan 3000 uur aan content van Telemundo bevatten, inclusief de originele dramedy Armas de Mujer.

Peacock zal in april 2020 worden gelanceerd en het zal abonnementen aanbieden met en zonder reclame. Er zijn nog geen details vrijgegeven over de prijzen of distributie van de nieuwe streamingdienst Peacock.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten