Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

USA Network komt met serie Brave New World

USA Network heeft de nieuwe dramaserie Brave New World besteld, gebaseerd op de roman van Aldous Huxley uit 1932.

Brave New World speelt zich 632 jaar in de toekomst af in New London. De serie wordt gemaakt door Universal Content Productions en Amblin Television. Het script is geschreven door David Wiener (Homecoming) en Grant Morrison (Happy!). Brave New World heeft een lange ontwikkelingsgeschiedenis. Syfy en Amblin TV werkten al in 2015 samen om een dramaserie te ontwikkelen op basis van de klassieker van Huxley. Nu heeft USA Network het project dus opgepakt en de opnamen zullen binnenkort starten in Engeland.

7115 BraveNewWorld

Brave New World toont een utopische samenleving die vrede en stabiliteit heeft bereikt door het verbod op monogamie, privacy, geld en andere zaken. Als burgers van New London hebben Bernard Marx en Lenina Crowne nog nooit een rigide sociale orde gekend. Zij beginnen aan een vakantie naar de Savage Lands, waar ze verwikkeld raken in schrijnende en gewelddadige rebellie. Bernard en Lenina worden gered door John de Savage, die met hen ontsnapt naar New London. Maar John's aankomst in de Nieuwe Wereld dreigt daar al snel de utopische harmonie te verstoren. Bernard en Lenina ondervinden de gevolgen al snel.

Welke acteurs in de serie zullen spelen wordt later bekendgemaakt door USA Network.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Amazon Prime Video werkt aan een spin-off van de Amerikaanse superheldenserie The Boys. De spin-off zal draaien om een school, speciaal voor jonge superhelden.
Gisteren, 16:00
In een nieuwe Marvel-serie van Disney+ zal Samuel L. Jackson weer te zien zijn in de rol van Nick Fury, de rol die hij eerder ook al in de Marvel-films vervulde.
Gisteren, 15:00
Elke maand komen er erg veel series uit, maar het is soms lastig om degene te vinden die echt je tijd waard zijn. Ik probeer daarom maandelijks te helpen om tien van de meeste interessante opkomende series op een rijtje te zetten.
Gisteren, 14:00
1
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56
In oktober 2020 staan er veel nieuwe series op het programma. Wij hebben het voor je op een rijtje gezet.
Gisteren, 10:00
Oktober 2020 ziet er nog steeds niet uit al gebruikelijk. Maar aan (nieuwe) series gelukkig nog geen gebrek.
dinsdag, 11:00
3