Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

USA Network komt met serie Brave New World

USA Network heeft de nieuwe dramaserie Brave New World besteld, gebaseerd op de roman van Aldous Huxley uit 1932.

Brave New World speelt zich 632 jaar in de toekomst af in New London. De serie wordt gemaakt door Universal Content Productions en Amblin Television. Het script is geschreven door David Wiener (Homecoming) en Grant Morrison (Happy!). Brave New World heeft een lange ontwikkelingsgeschiedenis. Syfy en Amblin TV werkten al in 2015 samen om een dramaserie te ontwikkelen op basis van de klassieker van Huxley. Nu heeft USA Network het project dus opgepakt en de opnamen zullen binnenkort starten in Engeland.

7115 BraveNewWorld

Brave New World toont een utopische samenleving die vrede en stabiliteit heeft bereikt door het verbod op monogamie, privacy, geld en andere zaken. Als burgers van New London hebben Bernard Marx en Lenina Crowne nog nooit een rigide sociale orde gekend. Zij beginnen aan een vakantie naar de Savage Lands, waar ze verwikkeld raken in schrijnende en gewelddadige rebellie. Bernard en Lenina worden gered door John de Savage, die met hen ontsnapt naar New London. Maar John's aankomst in de Nieuwe Wereld dreigt daar al snel de utopische harmonie te verstoren. Bernard en Lenina ondervinden de gevolgen al snel.

Welke acteurs in de serie zullen spelen wordt later bekendgemaakt door USA Network.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

CBS heeft aangekondigd welke series van start zullen gaan in januari 2020. Er zijn nieuwe series maar ook series die afscheid zullen nemen in 2020.
Vandaag, 12:02
Het tiende seizoen van Larry Davids komedieserie Curb Your Enthusiasm zal in januari 2020 van start gaan bij HBO, heeft acteur Jeff Garlin gemeld.
Vandaag, 11:00
You is een Amerikaanse dramaserie van de zender Lifetime. De serie is hier te zien bij Netflix. De serie ging in première in september 2018. Er komt binnenkort een tweede seizoen.
Vandaag, 10:00
1
Titans (2018) is een Amerikaanse superheldenserie van DC Universe. Momenteel wordt het tweede seizoen uitgezonden.
Vandaag, 09:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 13:04
Voor de 45ste keer werden de People’s Choice Awards uitgereikt. Het is de tweede keer dat E! de prijsuitreiking uitzond. In 2018 nam E! de Awards over van CBS.
Gisteren, 11:00