Covert Affairs

7.8 / 10
43 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
5seizoenen/75afleveringen/2010 - 2014 
NetwerkUSA Network
De serie is beëndigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Amazon
Looptijd:43 min20102014 (Beëindigd)
Genres:Misdaad
Netwerk:USA Network
Covert Affairs is een Amerikaanse misdaadserie van USA Network. De serie ging in première op 13 juli 2010.

Covert Affairs gaat over Annie Walker die bezig is met haar opleiding van de CIA. Annie is een van de beste die ze in jaren hebben gehad bij de opleiding. Ze wordt dan ook al voortijdig van de opleiding gehaald zodat ze aan het werk kan voor de CIA.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 11
Seizoen 2
0 / 16
Seizoen 3
0 / 16
Seizoen 4
0 / 16
Seizoen 5
0 / 16

Recensies (4)

Covert Affairs – Seizoen 4

8.5

Covert Affairs – Seizoen 3

8

Nieuws (30)

NBCUniversal heeft de naam van de nieuwe streamingdienst onthuld: Peacock. En er is bekend gemaakt welke series de nieuwe dienst gaat maken en streamen. Battlestar Galactica is daar één van.
18 sep 2019
Piper Perabo (Covert Affairs) krijgt een rol in Penny Dreadful: City of Angels, de spin-off van de horrorserie Penny Dreadful van Showtime.
15 aug 2019
Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom. Wij hebben...
14 nov 2016
2

Populaire reacties (11)

8
11 sep 2014
Piper Perabo wordt onderschat als actrice. Ik vind haar de vrouwelijke Tom Selleck, waarmee ik bedoel dat ze altijd goed in haar rol/personage zit, en ook altijd dat sympathieke heeft waardoor je mee leeft met wat haar allemaal overkomt. Ander pluspunt van "Covert affairs" is de vlotte, professionele manier waarop de serie gefilmd wordt, hier zijn de allerbeste cameralui aan het werk. Het vloeit, vergelijk het maar eens met een aflevering van "Alias" bijvoorbeeld, daar is dat allemaal veel knulliger gedaan. Ook de nevenpersonages bij de CIA zitten goed in hun rol. Voor mij is "Covert affairs" pure ontspanning en leuk om naar te kijken.
-
08 mei 2016
Ik ben bij seizoen 5 en ik heb zeer genoten van overige seizoenen. Het is daarom ook jammer dat het gestopt is bij seizoen 5, ik kijk elke aflevering met plezier.

Vergelijkbare series

Burn Notice
5 stemmen
Alias
5 stemmen
Hawaii Five-0
4 stemmen
Quantico
4 stemmen