House M.D.

8.2 / 10
44 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
8seizoenen/176afleveringen/2004 - 2012 
NetwerkFOX
De serie is beëndigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:44 min20042012 (Beëindigd)
Genres:Drama
Netwerk:FOX
House M.D. is een Amerikaanse medische dramaserie van de zender FOX. De serie ging in première op 16 september 2004.

De Britse acteur Hugh Laurie speelt Dr. Gregory House, een medisch genie die zelf ook een probleem heeft, hij mist een spier in zijn been. Hij leidt een team van jonge diagnostici. Hij is erg op zichzelf en zou het liefst alle contact met zijn patiënten vermijden. Desondanks staat hij in hoog aanzien vanwege zijn feilloze instinct. Dit, en zijn voorliefde voor medische vraagstukken, maken van hem de laatste hoop voor ‘onbehandelbare’ patiënten met ongewone en mysterieuze ziektes. Dokter Gregory House heeft een eliteteam van jonge medische experts verzameld waar hij mee samenwerkt.
Dr. Eric Foreman is een neuroloog met een enigszins verdacht verleden, dr. Allison Cameron een gepassioneerde immunoloog en dr. Robert Chase is een slimme, maar verwaande IC-arts. Samen met hen probeert House op onconventionele wijze het leven van patiënten te redden. Zo laat hij bijvoorbeeld gerust een teamlid inbreken in het huis van een patiënt, om op zoek te gaan naar aanwijzingen die de ziekte zouden kunnen verklaren.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 22
Seizoen 2
0 / 24
Seizoen 3
0 / 24
Seizoen 4
0 / 16
Seizoen 5
0 / 24
Seizoen 6
0 / 21
Seizoen 7
0 / 23
Seizoen 8
0 / 22

Recensies (7)

House - Seizoen 2

9

House - Seizoen 1

9

Nieuws (55)

NBCUniversal heeft de naam van de nieuwe streamingdienst onthuld: Peacock. En er is bekend gemaakt welke series de nieuwe dienst gaat maken en streamen. Battlestar Galactica is daar één van.
wo 18 september
De sensatie dat je steeds opnieuw door éénzelfde serie zo verwonderd, zo overvallen wordt; dat maakt een serie aantrekkelijk. House M.D. is een voorbeeld van zo'n serie vol verbazing en verstomming.
16 mei 2019
1
Miniseries krijgen een steeds grotere aanwezigheid in het televisielandschap. Vergeleken met jaren geleden is er daarin al veel veranderd, en vooralsnog lijkt het aantal miniseries in productie momenteel alleen maar omhoog te gaan.
4 mrt 2019

Populaire reacties (7)

7
27 nov 2015
Een mooie serie. Soms wat saaie afleveringen, maar het is en blijft een van de goede series die ik ken.
-
30 jul 2015
De beste ziekenhuisserie die ik ken.
Elke keer hetzelde, maar eigenlijk ook weer niet.
Dat is ontzettend knap.

Vergelijkbare series

Dexter
10 stemmen
Bones
10 stemmen
Sherlock
7 stemmen
Lie to Me
5 stemmen
Royal Pains
4 stemmen