Monk

7.9 / 10
43 min
Komedie, Detective
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.9 / 10
8seizoenen/125afleveringen/2002 - 2020 
NetwerkUSA Network
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:43 min20022020 (Beëindigd)
Netwerk:USA Network
Monk is een Amerikaanse komische detectiveserie van de zender USA Network. De serie ging in première op 12 juli 2002.

Monk was een briljante detective die voor de San Francisco Politie werkte, totdat zijn vrouw Trudy bij een autobomaanslag omkwam, waarvan Monk er van overtuigd is dat dit voor hem bedoeld was. De dood van zijn vrouw leidde bij hem tot een zenuwinzinking. Hij nam ontslag bij de politie en kwam drie jaar lang zijn huis niet uit. Dankzij de hulp van zijn verzorgster Sharona Fleming (Bitty Schram), kwam hij weer zijn huis uit en was hij in staat om op freelance basis voor de politie te werken.

Captain Leland Stottlemeyer (Ted Levine) en Lieutenant Randall "Randy" Disher (Jason Gray-Stanford) van de San Francisco politie schakelen Monk in, wanneer zij moeite hebben om een zaak op te lossen. Stottlemeyer wordt vaak helemaal dol van Monks stoornissen, maar respecteert hem. Monks obsessieve oog voor detail, maakt hem in staat tegenstrijdigheden en patronen te ontdekken en verbanden te leggen om zaken op te lossen, wat anderen niet voor elkaar krijgen. Monk blijft op zoek naar informatie over de dood van zijn vrouw Trudy, maar dit blijft vooralsnog de enige zaak die hij niet kan oplossen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13
Seizoen 2
0 / 16
Seizoen 3
0 / 16
Seizoen 4
0 / 16
Seizoen 5
0 / 16
Seizoen 6
0 / 16
Seizoen 7
0 / 16
Seizoen 8
0 / 16

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Monk.

Nieuws (3)

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
11 apr 2020
8
Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom. Wij hebben...
5 sep 2016
In deze week werd het startsein gegeven voor de serie van het jaar 2015 verkiezingen. Je kan stemmen in twaalf categorieën, heb je nog niet gestemd doe dat dan alsnog, je hebt tot 31 januari 2016 de tijd. Joske Dik...
18 jan 2016
4

Vergelijkbare series

House M.D.
3 stemmen
NCIS
3 stemmen
Bones
2 stemmen
Psych
2 stemmen