The Office

8.4 / 10
22 min
Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.4 / 10
9seizoenen/195afleveringen/2005 - 2021 
NetwerkNBC
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:22 min20052021 (Beëindigd)
Genres:Dramedy
Netwerk:NBC
The Office is een Amerikaanse dramedyserie van de zender NBC. De serie ging in première op 24 maart 2005.

The Office US is een Amerikaanse adaptatie van de Britse comedyserie The Office. De serie heet ook gewoon The Office maar wordt in Nederland uitgezonden door Comedy Central onder de naam The Office US. The Office speelt zich af in het kantoor van de fictieve firma Dunder-Mifflin Paper Company in Scranton (Pennsylvania). De baas Michael Scott (Steve Carell) denkt dat hij de beste baas is die je maar kan wensen. Hij probeert grappig en vriendelijk te zijn naar zijn personeel en ziet ze als zijn familie. Hij krijgt van het hoofdkantoor te horen dat hij moet gaan inkrimpen, heeft het hier echter heel moeilijk mee en probeert dit uit te stellen. Zijn assistent Dwight (Rainn Wilson) denkt dat hij alles te zeggen heeft binnen "The Office" en hoopt op promotie, die hij niet krijgt. Verder zijn er romances, fraude en gebeuren er de nodige ongevallen.
Koop bij Bol

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 22
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 23
Seizoen 3
Seizoen 4
0 / 19
Seizoen 4
Seizoen 5
0 / 26
Seizoen 5
Seizoen 6
0 / 26
Seizoen 6
Seizoen 7
0 / 26
Seizoen 7
Seizoen 8
0 / 24
Seizoen 8
Seizoen 9
0 / 23
Seizoen 9

Populaire reacties (6)

avatar Romulus
9
24 maa 2011
Het duurde even voor dat deze serie me 'pakte'. Ben toch blijven kijken, en nu kan ik haast niet wachten op een volgende aflevering. Vrijwel iedere karakter is grappig en realistisch. Ze zouden allemaal bij een kantoor kunnen werken, nou ja behalve Dwight Schrute dan.
avatar marksson
8
27 maa 2011
Ik kan me de verschillende reacties op deze serie goed voorstellen. Je vindt het leuk of je vindt het drie keer niks. Ik hoor bij de eerste groep :)
De naiviteit van hoofdpersoon Michael Scott (Steve Carell) is hilarisch. Als je op kantoor werkt of hebt gewerkt, waardeer je deze serie sowieso wel, vermoed ik.

Vergelijkbare series

The Office