Caprica

7.1 / 10
43 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.1 / 10
1seizoenen/18afleveringen/2010 - 2010 
NetwerkSyfy
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:43 min20102010 (Beëindigd)
Netwerk:Syfy
Caprica is een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender SyFy. De serie ging in première op 21 april 2010.

Caprica is een spin-off van Battlestar Galactica en speelt zich zo'n 50 jaar af voor de series over Battlestar Galactica. In deze serie maken we kennis met twee families, de Graystones en de Adamas. In deze serie is er nog geen oorlog met de cylons, maar wordt er wel een doorbraak gemaakt in de Artificiele Intelligentie wat onvoorziene consequenties met zich mee brengt.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 18
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Caprica.

Populaire reacties (5)

avatar anonymous
-
13 jan 2012
Caprica de film? Ik neem aan dat je de pilot bedoeld. Die zal toch zeker wel op de box staan? Maar die moet je wel hebben inderdaad.
avatar anonymous
-
17 apr 2011
Heb de serie afgekeken maar haalt het bij verre niet van Battlestar Galactica. Je mag het ook niet vergelijken met elkaar dat weet ik wel. Het duurde gewoon te lang. De laatste 2 delen waren wel de moeite waard. Nu maar wachten op de derde serie Blood & Chrome waar de oorlog begint tussen mensen en de Cylons

Vergelijkbare series

Caprica