Saved by the Bell

7.2 / 10
25 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Saved by the Bell krijgt een remake

Saved by the Bell, de tienerserie die in 1989 in première ging bij NBC, wordt nieuw leven ingeblazen. Castleden Mario Lopez en Elizabeth Berkley keren terug in de nieuwe versie.

Ook andere acteurs die destijds in de serie speelden, zoals Mark-Paul Gosselaar, zijn in gesprek over een rol in de remake. Peacock, de nieuwe streamingdienst van NBC Universal, gaat Saved by the Bell aanbieden. Dat werd dinsdag bekendgemaakt.

De Amerikaanse serie draait om het personage Zack Morris (gespeeld door Gosselaar), die inmiddels als gouverneur van de staat Californië werkt. Hij komt onder vuur te liggen omdat hij scholen met uit de onderklasse afkomstige leerlingen sluit. Hij stelt voor deze kinderen naar scholen met rijkere leerlingen te sturen, waaronder Bayside High, de school die centraal stond in het vroegere Saved by the Bell.


Mark-Paul Gosselaar

Lopez en Berkley keren terug als hun personages A.C. Slater en Jessie Spano, die inmiddels zelf ouders van tieners zijn. Hoewel Saved by the Bell een jeugdserie is, bevatte het vaak relevante onderwerpen waar ook echte tieners mee moesten omgaan, zoals drugsgebruik, rijden onder invloed, dakloos zijn, financiële problemen, scheiding, liefdesproblemen, het schooldiploma halen, pesterijen, de dood en verantwoordelijkheid nemen.
Vorige aflevering
Graduation
04x26
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Megafluffy86
18 sep 2019 11:23 -
Remakes zijn zo overbodig. Die oude series zijn niet voor niets nostalgie. De nieuwe serie zal nooit zo goed worden als het origineel. Laat het toch in de oude doos. Blijven.
Reageer

Laatste nieuws

Actrice Lynn Cohen, vooral bekend om haar rol als Magda in de HBO-serie Sex and the City, is zaterdag overleden op 86-jarige leeftijd.
Vandaag, 16:00
Jimmy Kimmel, bekend als presentator van talkshows, werkt aan een nieuwe komedieserie voor ABC met de titel Adopted. Hij schrijft het concept en gaat tevens een pilot maken.
Vandaag, 15:00
Amazon Prime Video werkt aan een komedieserie op basis van de film A League of Their Own, de komedie uit de jaren negentig waarin Tom Hanks en Geena Davis de hoofdrollen speelden.
Vandaag, 14:00
Disney+ is bezig met het ontwikkelen van een serie gebaseerd op het Marvel-personage Hawkeye, met Jeremy Renner als hoofdrolspeler. Dat werd in april 2019 bekend.
Vandaag, 13:00
Killing Eve is een Amerikaanse thrillerserie van de zender BBC America. De serie is in Nederland te bekijken bij NPO Start Plus en Videoland.
Vandaag, 12:00
Onder andere Mark Hamill (Robot Chicken), Lena Headey (Game of Thrones), Chris Wood (Supergirl) en Sarah Michelle Gellar (Robot Chicken) spreken de stemmen in van de iconische personages.
Vandaag, 11:00