Saved by the Bell

7.2 / 10
25 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Saved by the Bell krijgt een remake

Saved by the Bell, de tienerserie die in 1989 in première ging bij NBC, wordt nieuw leven ingeblazen. Castleden Mario Lopez en Elizabeth Berkley keren terug in de nieuwe versie.

Ook andere acteurs die destijds in de serie speelden, zoals Mark-Paul Gosselaar, zijn in gesprek over een rol in de remake. Peacock, de nieuwe streamingdienst van NBC Universal, gaat Saved by the Bell aanbieden. Dat werd dinsdag bekendgemaakt.

De Amerikaanse serie draait om het personage Zack Morris (gespeeld door Gosselaar), die inmiddels als gouverneur van de staat Californië werkt. Hij komt onder vuur te liggen omdat hij scholen met uit de onderklasse afkomstige leerlingen sluit. Hij stelt voor deze kinderen naar scholen met rijkere leerlingen te sturen, waaronder Bayside High, de school die centraal stond in het vroegere Saved by the Bell.


Mark-Paul Gosselaar

Lopez en Berkley keren terug als hun personages A.C. Slater en Jessie Spano, die inmiddels zelf ouders van tieners zijn. Hoewel Saved by the Bell een jeugdserie is, bevatte het vaak relevante onderwerpen waar ook echte tieners mee moesten omgaan, zoals drugsgebruik, rijden onder invloed, dakloos zijn, financiële problemen, scheiding, liefdesproblemen, het schooldiploma halen, pesterijen, de dood en verantwoordelijkheid nemen.
Vorige aflevering
Graduation
04x26
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Megafluffy86
18 sep 2019 11:23 -
Remakes zijn zo overbodig. Die oude series zijn niet voor niets nostalgie. De nieuwe serie zal nooit zo goed worden als het origineel. Laat het toch in de oude doos. Blijven.
Reageer

Laatste nieuws

Videoland heeft zaterdagmiddag een trailer gelanceerd van de nieuwe serie De 12 van Schouwendam
zaterdag, 13:03
Apple TV+ komt met een miniserie die is gebaseerd op het boek Masters of the Air: America’s Bomber Boys Who Fought the Air War Against Nazi Germany van Donald L. Miller.
zaterdag, 10:00
3
Daan Schuurmans en Fedja van Huêt vervullen de hoofdrollen in de avontuurlijke dramaserie Vliegende Hollanders, die volgend jaar te zien is op NPO 1.
zaterdag, 09:00
JETT is de CineMax misdaadserie die op 14 juni 2019 in première ging. Binnenkort zal de serie bij Ziggo te zien zijn.
vrijdag, 13:00
Amazon Studios heeft de rechten verworven van de net uitgebrachte roman Ninth House van auteur Leigh Bardugo.
vrijdag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03