Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Saved by the Bell krijgt een remake

Saved by the Bell, de tienerserie die in 1989 in première ging bij NBC, wordt nieuw leven ingeblazen. Castleden Mario Lopez en Elizabeth Berkley keren terug in de nieuwe versie.

Ook andere acteurs die destijds in de serie speelden, zoals Mark-Paul Gosselaar, zijn in gesprek over een rol in de remake. Peacock, de nieuwe streamingdienst van NBC Universal, gaat Saved by the Bell aanbieden. Dat werd dinsdag bekendgemaakt.

De Amerikaanse serie draait om het personage Zack Morris (gespeeld door Gosselaar), die inmiddels als gouverneur van de staat Californië werkt. Hij komt onder vuur te liggen omdat hij scholen met uit de onderklasse afkomstige leerlingen sluit. Hij stelt voor deze kinderen naar scholen met rijkere leerlingen te sturen, waaronder Bayside High, de school die centraal stond in het vroegere Saved by the Bell.


Mark-Paul Gosselaar

Lopez en Berkley keren terug als hun personages A.C. Slater en Jessie Spano, die inmiddels zelf ouders van tieners zijn. Hoewel Saved by the Bell een jeugdserie is, bevatte het vaak relevante onderwerpen waar ook echte tieners mee moesten omgaan, zoals drugsgebruik, rijden onder invloed, dakloos zijn, financiële problemen, scheiding, liefdesproblemen, het schooldiploma halen, pesterijen, de dood en verantwoordelijkheid nemen.
Vorige aflevering
Graduation
Graduation
04x26
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Megafluffy86
18 sep 2019 11:23 -
Remakes zijn zo overbodig. Die oude series zijn niet voor niets nostalgie. De nieuwe serie zal nooit zo goed worden als het origineel. Laat het toch in de oude doos. Blijven.
Reageer
Saved by the Bell