Battlestar Galactica (1978)

7.9 / 10
44 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.9 / 10
1seizoenen/22afleveringen/1978 - 1979 
NetwerkABC
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:44 min19781979 (Beëindigd)
Netwerk:ABC
Battlestar Galactica (1978) is een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender ABC. De serie ging in première op 17 september 1978.

Alle incarnaties van Battlestar Galactica volgen hetzelfde verhaal: in een ver weg gelegen sterrenstelsel woont een groep mensen in wat zij de Twaalf Koloniën noemen. In het verleden waren deze koloniën in oorlog verwikkeld met een robotisch ras genaamd de Cylons.

Met de hulp van een man genaamd Baltar lanceren de Cylons een verrassingsaanval op de koloniën, en maken deze onleefbaar voor de mensen. Een paar duizend inwoners kunnen aan de vernietiging ontkomen, en verzamelen zich in het laatste militaire schip: de Battlestar Galactica.

Daar de koloniën onbewoonbaar zijn geworden, besluiten de overlevenden terug te keren naar de planeet aarde, die inmiddels een legende geworden is onder de kolonisten. Onderweg worden ze overal gevolgd en gehinderd door de Cylons (niet te verwarren met de 'Cyclons'), die koste wat het kost de laatste mensen willen uitroeien.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 22
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Battlestar Galactica (1978).

Populaire reacties (7)

avatar anonymous
-
05 dec 2013
Voor de oplettende site bezoeker:
Wellicht per ongeluk staat naast de naam van de serie tussen haakjes het jaartal verkeerd, moet toch echt 1978 i.p.v 1987 zijn....
Overigens is recent in de VS de eerste pilot tv film op Bluray uitgebracht!
avatar Robertv
9
29 jul 2015
Dit was vroeger mijn favoriete serie :)
Ik zag dat netflix deze nu ook heeft, ga 'm binnenkort opnieuw kijken.

Vergelijkbare series

Battlestar Galactica (1978)