Battlestar Galactica (1978)

7.9 / 10
44 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.9 / 10
1seizoenen/22afleveringen/1978 - 1979 
NetwerkABC
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:44 min19781979 (Beëindigd)
Netwerk:ABC
Battlestar Galactica (1978) is een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender ABC. De serie ging in première op 17 september 1978.

Alle incarnaties van Battlestar Galactica volgen hetzelfde verhaal: in een ver weg gelegen sterrenstelsel woont een groep mensen in wat zij de Twaalf Koloniën noemen. In het verleden waren deze koloniën in oorlog verwikkeld met een robotisch ras genaamd de Cylons.

Met de hulp van een man genaamd Baltar lanceren de Cylons een verrassingsaanval op de koloniën, en maken deze onleefbaar voor de mensen. Een paar duizend inwoners kunnen aan de vernietiging ontkomen, en verzamelen zich in het laatste militaire schip: de Battlestar Galactica.

Daar de koloniën onbewoonbaar zijn geworden, besluiten de overlevenden terug te keren naar de planeet aarde, die inmiddels een legende geworden is onder de kolonisten. Onderweg worden ze overal gevolgd en gehinderd door de Cylons (niet te verwarren met de 'Cyclons'), die koste wat het kost de laatste mensen willen uitroeien.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 22

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Battlestar Galactica (1978).

Nieuws (5)

Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom. Wij hebben...
28 dec 2017
Weekoverzicht van 6 maart tot en met 12 maart * Weetjes: -In de elfde en twaalfde aflevering van het tiende seizoen van Doctor Who keren de Cybermen terug. Dit lijkt te zijn vanwege het laatste seizoen van Peter...
13 mrt 2017
3
Weekoverzicht van 6 februari tot en met 12 februari * Weetjes: -Goede Tijden, Slechte Tijden krijgt een eigen magazine. Aankomende zomer zullen er vier edities uit worden gebracht van het GTST-magazine, waarvan de...
13 feb 2017

Populaire reacties (7)

9
29 jul 2015
Dit was vroeger mijn favoriete serie :)
Ik zag dat netflix deze nu ook heeft, ga 'm binnenkort opnieuw kijken.
9
19 okt 2013
Echt goed vond ik dat. Is nu natuurlijk gedateerd maar toen! fun!

Vergelijkbare series