Battlestar Galactica

8.2 / 10
45 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
4seizoenen/73afleveringen/2004 - 2009 
NetwerkSyfy
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min20042009 (Beëindigd)
Netwerk:Syfy
Battlestar Galactica is een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender Syfy. De serie ging in première op 18 oktober 2004.

Battlestar Galactica is een remake van de gelijknamige serie uit 1978. De serie wijkt ingrijpend af van de verhaallijn van het origineel. De serie begint met een korte introductie waarin wordt uitgelegd dat de mensen van de 12 koloniën de Cylons hebben gemaakt, en dat de Cylons in opstand zijn gekomen tegen hun vroegere meesters. Een bloedige oorlog volgt, maar uiteindelijk wordt er een wapenstilstand gesloten en de Cylons verdwijnen naar een andere planeet. Er wordt een ruimtestation gebouwd in neutraal gebied waar mensen en de Cylons elkaar een keer per jaar kunnen ontmoeten om diplomatieke betrekkingen te openen. De Cylons komen echter nooit opdagen. Op het moment dat de serie begint, is het veertig jaar geleden dat de mensheid een laatste teken van leven van de Cylons heeft vernomen...
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 20
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 20
Seizoen 3
Seizoen 4
0 / 20
Seizoen 4

Populaire reacties (14)

avatar JanWillemK
9.5
30 maa 2013
Ik ben nu halverwege seizoen 2 en moet zeggen dat ik dit een zeer leuke serie vind. Je moet hier wel goed opletten dat je alles in de juiste volgorde ziet, anders snap je er helemaal niets van.

Je kan op de volgende website zien welke volgorde je moet aanhouden. Dit i.v.m. losse web-series, tv-series & tv-movies.
http://thunderpeel2001.blogspot.nl/2010/02/battlestar-galactica-viewing-order.html
avatar HumanoidCylon
-
20 dec 2016
Het mooie is dat deze serie ook gewoon niet verveeld. Maakt niet uit hoe vaak je de serie al gezien heb. Elke keer blijven me dingen opvallen welke ik de vorige keer heb gemist.
Battlestar Galactica