Married... with Children

7.7 / 10
23 min
Comedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.7 / 10
11seizoenen/258afleveringen/1987 - 2012 
NetwerkFOX
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:23 min19872012 (Beëindigd)
Genres:Comedy
Netwerk:FOX
Married... with Children is een Amerikaanse komedieserie van de zender Fox. De serie ging in première op 5 april 1987.

Married... with Children draait om het leven van schoenenverkoper Al Bundy, zijn vrouw Peggy, dochter Kelly en zoon Bud. Ook de gezinshond Buck speelt een rol, alsmede buurvrouw Marcy, die eerst gehuwd is met Steve Rhoades en vervolgens met Jefferson D'Arcy.

Al Bundy komt uit een familie van mislukkelingen, derhalve is hij gedoemd te mislukken, een lot dat hij meermalen onderkent. Hij is op zijn zachtst gezegd ontevreden over zijn baan als verkoper van schoenen en laat het niet na om met name gezette vrouwelijke klanten van cynische opmerkingen te voorzien.

Als hij na gedane arbeid thuis komt, treft hij een chaotische gezinssituatie aan. Zijn vrouw Peggy vervult geen enkele huishoudelijke taak en brengt de dag al rokend op de bank voor de tv door, kijkend naar Oprah Winfrey. Bundy lijkt op haar uitgekeken te zijn. De twee kinderen ontspringen aan de aandacht van beide ouders. Het domme blondje Kelly, door vader Al liefkozend "pumpkin" genoemd, slijt haar dagen veelal in het bijzijn van een van haar vele vriendjes. Zoon Bud is de slimmere van de twee en weet zus Kelly vaak met rake opmerkingen op de kast te jagen. Kelly zet Bud vervolgens steevast op zijn plaats door hem te wijzen op zijn niet-bestaande liefdesleven. Centraal in de serie staat ook de relatie van Al met buurvrouw Marcy. Ze leven op gespannen voet met elkaar.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 22
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 21
Seizoen 3
Seizoen 4
0 / 23
Seizoen 4
Seizoen 5
0 / 25
Seizoen 5
Seizoen 6
0 / 26
Seizoen 6
Seizoen 7
0 / 26
Seizoen 7
Seizoen 8
0 / 26
Seizoen 8
Seizoen 9
0 / 26
Seizoen 9
Seizoen 10
0 / 26
Seizoen 10
Seizoen 11
0 / 24
Seizoen 11

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Married... with Children.

Populaire reacties (1)

avatar Waku
7
6 apr 2013
Hilarische serie nog steeds. Droge humor. Je kan het bijna niet voorstellen maar hoofdrol speelster Katey Sagal heeft haar melige rol in deze serie als Peg omgeruild voor keiharde biker vrouw in Sons of Anarchy reeks

Vergelijkbare series

Friends
5 stemmen
Family Guy
3 stemmen
Married... with Children