Married... with Children

7.7 / 10
23 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.7 / 10
11seizoenen/258afleveringen/1987 - 2012 
NetwerkFOX
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:23 min19872012 (Beëindigd)
Genres:Komedie
Netwerk:FOX
Married... with Children is een Amerikaanse komedieserie van de zender Fox. De serie ging in première op 5 april 1987.

Married... with Children draait om het leven van schoenenverkoper Al Bundy, zijn vrouw Peggy, dochter Kelly en zoon Bud. Ook de gezinshond Buck speelt een rol, alsmede buurvrouw Marcy, die eerst gehuwd is met Steve Rhoades en vervolgens met Jefferson D'Arcy.

Al Bundy komt uit een familie van mislukkelingen, derhalve is hij gedoemd te mislukken, een lot dat hij meermalen onderkent. Hij is op zijn zachtst gezegd ontevreden over zijn baan als verkoper van schoenen en laat het niet na om met name gezette vrouwelijke klanten van cynische opmerkingen te voorzien.

Als hij na gedane arbeid thuis komt, treft hij een chaotische gezinssituatie aan. Zijn vrouw Peggy vervult geen enkele huishoudelijke taak en brengt de dag al rokend op de bank voor de tv door, kijkend naar Oprah Winfrey. Bundy lijkt op haar uitgekeken te zijn. De twee kinderen ontspringen aan de aandacht van beide ouders. Het domme blondje Kelly, door vader Al liefkozend "pumpkin" genoemd, slijt haar dagen veelal in het bijzijn van een van haar vele vriendjes. Zoon Bud is de slimmere van de twee en weet zus Kelly vaak met rake opmerkingen op de kast te jagen. Kelly zet Bud vervolgens steevast op zijn plaats door hem te wijzen op zijn niet-bestaande liefdesleven. Centraal in de serie staat ook de relatie van Al met buurvrouw Marcy. Ze leven op gespannen voet met elkaar.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13
Seizoen 2
0 / 22
Seizoen 3
0 / 21
Seizoen 4
0 / 23
Seizoen 5
0 / 25
Seizoen 6
0 / 26
Seizoen 7
0 / 26
Seizoen 8
0 / 26
Seizoen 9
0 / 26
Seizoen 10
0 / 26
Seizoen 11
0 / 24

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Married... with Children.

Nieuws (9)

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
11 apr 2020
8
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie die ene acteur ook op zijn cv heeft staan.
23 jan 2020
1
Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom. Wij hebben...
6 maa 2017
4

Populaire reacties (1)

7
06 apr 2013
Hilarische serie nog steeds. Droge humor. Je kan het bijna niet voorstellen maar hoofdrol speelster Katey Sagal heeft haar melige rol in deze serie als Peg omgeruild voor keiharde biker vrouw in Sons of Anarchy reeks

Vergelijkbare series

Friends
4 stemmen
Family Guy
2 stemmen
Scrubs
1 stem