Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Podcastserie Dr. Death wordt televisieserie

Alec Baldwin, Jamie Dornan en Christian Slater gaan de hoofdrollen spelen in Dr. Death, de seriebewerking van de gelijknamige populaire podcast.

Het project is gebaseerd op het waargebeurde verhaal over een chirurg, die werd veroordeeld voor het verminken en vermoorden van enkele van zijn patiënten. Jamie Dornan kruipt in de huid van Christopher Duntsch, ook wel bekend als 'Dr. Death'.


Jamie Dornan

31 patiënten van de chirurg raakten gewond na de operatie en twee overleden. Hij werd beschuldigd van het verminken van vier patiënten en het vermoorden van twee patiënten en is in 2017 veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf. 30 Rock-acteur Alec Baldwin zal de rol spelen van een neurochirurg die wel vertrouwen heeft in het rechtssysteem. Christian Slater speelt een andere collega, die juist argwanend kijkt naar de werkelijke gang van zaken en pleit voor gerechtigdheid.

De podcast Dr. Death debuteerde in april 2018 en werd sindsdien vijftig miljoen keer beluisterd. De serie telt tien afleveringen. Universal Content Productions maakt de televisieserie en diverse partijen hebben er al interesse voor getoond.
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Vandaag, 16:00
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 13:00
De corona-crisis raakt iedereen. Van de kleine zelfstandige tot de huisvrouw/man tot de directeur m/v. Maar ook in televisieland ontkomen ze niet aan het virus direct of indirect.
Vandaag, 11:00
In week 13, van 23 tot en met 29 maart is er weinig veranderd in Nederland, de stranden, straten, scholen, winkels, bossen en pleinen bleven leeg. Maar in serieland vonden er wel wat veranderingen plaats. Verschuivingen van start- en/of premièredatums.
Vandaag, 09:00
Het is inmiddels een bekend beeld: lege supermarkt-schappen, straten en pleinen. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe vul je je tijd? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 15:00
4
Netflix heeft een vierde seizoen van de animatieserie Castlevania aangekondigd.
Gisteren, 09:00