Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Podcastserie Dr. Death wordt televisieserie

Podcastserie Dr. Death wordt televisieserie

Alec Baldwin, Jamie Dornan en Christian Slater gaan de hoofdrollen spelen in Dr. Death, de seriebewerking van de gelijknamige populaire podcast.
Het project is gebaseerd op het waargebeurde verhaal over een chirurg, die werd veroordeeld voor het verminken en vermoorden van enkele van zijn patiënten. Jamie Dornan kruipt in de huid van Christopher Duntsch, ook wel bekend als 'Dr. Death'.


Jamie Dornan

31 patiënten van de chirurg raakten gewond na de operatie en twee overleden. Hij werd beschuldigd van het verminken van vier patiënten en het vermoorden van twee patiënten en is in 2017 veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf. 30 Rock-acteur Alec Baldwin zal de rol spelen van een neurochirurg die wel vertrouwen heeft in het rechtssysteem. Christian Slater speelt een andere collega, die juist argwanend kijkt naar de werkelijke gang van zaken en pleit voor gerechtigdheid.

De podcast Dr. Death debuteerde in april 2018 en werd sindsdien vijftig miljoen keer beluisterd. De serie telt tien afleveringen. Universal Content Productions maakt de televisieserie en diverse partijen hebben er al interesse voor getoond.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten