A.P. BIO

6.8 / 10
25 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
6.8 / 10
3seizoenen/34afleveringen/2018 - heden
NetwerkPeacock TV
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min2018 - heden
Genres:Komedie
Netwerk:Peacock TV
A.P. BIO is een Amerikaanse komedieserie van Peacock TV (voorheen NBC). De serie ging in première op 1 februari 2018.

Een voormalig filosofie professor neemt in A.P. BIO een baan als leraar AP biology. Hij gebruikt zijn studenten om de mensen terug te pakken die hem ooit verongelijkt hebben.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13
Seizoen 2
0 / 13
Seizoen 3
0 / 8

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie A.P. BIO.

Nieuws (17)

Ondanks dat er vele series niet starten in september zoals elk jaar, is de lijst niet bepaald kort. Er komen nieuwe series uit en sommige gaan toch van start ondanks de corona-pandemie die flink wat vertraging heeft veroorzaakt in de productie van series
zo 30 augustus
1
Peacock TV, de aankomende streamingdienst van NBCUniversal, heeft trailers uitgebracht van verschillende series die er te zien zullen zijn.
17 apr 2020
3
NBCUniversal heeft de naam van de nieuwe streamingdienst onthuld: Peacock. En er is bekend gemaakt welke series de nieuwe dienst gaat maken en streamen. Battlestar Galactica is daar één van.
18 sep 2019

Vergelijkbare series