Punky Brewster

8.7 / 10
25 min
Komedie
Volg deze serie
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Punky Brewster krijgt na ruim dertig jaar vervolg

Punky Brewster, de komedieserie over een weesmeisje die voor het eerst werd uitgezonden door NBC in 1984, krijgt een vervolg bij UCP.

De actrice die het titelpersonage destijds vertolkte zal wederom de hoofdrol spelen, meldt Deadline.

Punky Brewster, een rol van de inmiddels 42-jarige Soleil Moon Frye, draait om een slim meisje dat wordt opgevoed door haar pleegvader. In de vernieuwde serie is Punky een alleenstaande moeder met drie kinderen. Haar leven verandert wanneer ze een meisje ontmoet dat haar erg aan zichzelf doet denken.


Soleil Moon Frye

Er zijn vier seizoenen van de komedieserie Punky Brewster gemaakt. De serie werd drie keer genomineerd voor een Emmy Award. Van 1985 tot 1987 werd Punky Brewster uitgezonden door de VPRO en in de jaren negentig was de serie te zien op Kindernet.
Vorige aflevering
Wedding Bells for Brandon
Wedding Bells for Brandon
04x22
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Amazon Prime Video werkt aan een spin-off van de Amerikaanse superheldenserie The Boys. De spin-off zal draaien om een school, speciaal voor jonge superhelden.
Vandaag, 16:00
In een nieuwe Marvel-serie van Disney+ zal Samuel L. Jackson weer te zien zijn in de rol van Nick Fury, de rol die hij eerder ook al in de Marvel-films vervulde.
Vandaag, 15:00
Elke maand komen er erg veel series uit, maar het is soms lastig om degene te vinden die echt je tijd waard zijn. Ik probeer daarom maandelijks te helpen om tien van de meeste interessante opkomende series op een rijtje te zetten.
Vandaag, 14:00
1
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
In oktober 2020 staan er veel nieuwe series op het programma. Wij hebben het voor je op een rijtje gezet.
Vandaag, 10:00
Oktober 2020 ziet er nog steeds niet uit al gebruikelijk. Maar aan (nieuwe) series gelukkig nog geen gebrek.
Gisteren, 11:00
3