Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Op een onbewoond eiland: deel II

Na Op een onbewoond eiland deel I en Bijrollen vaak leuker dan de hoofdrol? kwam ik op het idee om nog een onbewoond eiland te huren, helaas ik heb nog geen loterij gewonnen dus kopen zat er (nog) niet in. Dit keer heb ik het eiland gereserveerd voor jou en een karakter uit een serie. Dus niet de acteur of actrice die de rol speelt, nee, echt het karakter dat hij/zij speelt. En je mag er maar één meenemen, maak je keus dus wel doordacht. Je wil niet op een onbewoond eiland zitten met een karakter waar je na een week op uitgekeken bent.

Ga je voor nuttig, intelligent, praktisch of humor? Nuttig lijkt mij iemand die al eens op een onbewoond eiland heeft gezeten, zoals Lost, Gilligan's Island of Arrow? Praktisch, een superheld die bomen makkelijk kan ontwortelen of onderwater makkelijk vis kan vangen, Luke Cage, Jessica Jones, Agents of S.H.I.E.L.D. of Heroes. Humor, als dat niet te snel gaat vervelen, als Sienfeld, The Big Bang Theory, al denk ik dat je Sheldon na drie dagen al verzuipt in de zee, Modern Family of Jane the Virgin? En dan intelligent, maar heb je daar wat aan op een eiland, zoals Luther, Sherlock, Chasing Shadows of Rosewood? Lastig, want je wilt overleven op het eiland en met welk karakter maak je dan de meeste kans?



Ga je voor kracht, slimheid, conversatie of een combinatie van die dingen waarvan jij denkt dat je het lang kan uithouden op een onbewoond eiland. Als je kiest voor Supergirl ben je binnen vijf minuten van het eiland af gevlogen. Je wilt neem ik aan gaan voor avontuur; hutten bouwen, wellicht een vlot, eten vangen en koken. Ga je dan voor een kok als Jamie Oliver (Jamie's Kitchen) of iemand die in zijn eentje weet te overleven in bare omstandigheden zoals Bear Grylls (The Island with Bear Grylls). Lastig want misschien wil je wel met alleen een hele mooie man/vrouw op het eiland zitten en wil je je helemaal niet druk maken hoe je kunt overleven.

En wie vindt je dan het mooiste van het land. De karakters uit Quantico of toch een model uit America's Next Top Model of een Hollandse Schone uit Hemlock Grove, The Librarians (2014), Bluf, Gooische vrouwen of Game of Thrones? Maak jij je keus weloverwogen of weet je al terwijl je dit leest wie je kiest, laat dat overleven maar even zitten. Kies jij het karakter waar je seizoenen lang kwijlend voor de buis naar hebt gekeken of het karakter waar je nog zoveel vragen voor hebt, eten komt later wel. Of Hannibal, oké de kans is vrij groot dat je zelf als diner eindigt, maar met de man kun je een goed gesprek voeren tijdens een door hem heerlijk gemaakte maaltijd.



Kies je voor een populair karakter of een karakter uit een lang vervlogen tijd? Is jouw karakter iemand die je inspireert of helpt? Is het een karakter waarvan de acteur/actrice niet meer leeft? Of kies je een stripfiguur uit South Park, The Family Guy of The Simpsons. Horrorkarakters, zombies (kun je leuk verstoppertje mee spelen), vampiers, seriemoordenaars (denk aan Dexter), weerwolven, alles kan, mag en is mogelijk op mijn gehuurde onbewoonde eiland. Zie het als een uitgeklede versie van Fantasy Island. Ik kies zonder mijn verstand te gebruiken en ik kies voor Alan Shore (Boston Legal) de hele dag als twee flamingo’s over het eiland hollen en ook een goed gesprek kunnen voeren. Maar zou ik wel mijn verstand gebruiken kies ik voor een superheld die kan vliegen, ben ik binnen no time weer thuis, maar daar lijkt me geen lol aan.

Met verwachtingsvolle keuzegroet,

Mandy

Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (3)

RLS90
RLS90 8 december 2015, 16:09
Patrick of Kevin (Looking, HBO)
anonymous
anonymous 8 december 2015, 18:31
Supergirl. Kan ze af en toe naar de bewoonde wereld vliegen voor boodschappen :)
anonymous
anonymous 14 december 2015, 20:58
Jamie Fraser (Outlander), hij is gewend om buiten te leven en kan overleven. Terwijl hij daar druk mee bezig is, zal ik met plezier toekijken :)
Log in om een reactie achter te laten