Heroes

7.7 / 10
45 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
4seizoenen/78afleveringen/2006 - 2010 
NetwerkNBC
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min20062010 (Beëindigd)
Netwerk:NBC
Heroes is een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender NBC. De serie ging in première op 25 september 2006.

Het verhaal van Heroes is in opzet gelijk aan de verhalen in stripboeken. Net als in stripboeken heeft Heroes een grote alles omvattende verhaallijn en kleinere verhaallijnen binnen een hoofdverhaallijn. Ongeacht uit welke personages of gebeurtenissen een seizoen bestaat, alle seizoenen van Heroes gaan over gewone mensen die hun vaardigheden ontdekken en hun reactie op deze ontdekking.

Elke aflevering bevat nieuwe antwoorden en vragen, en zorgt voor de ontwikkeling van het verhaal en/of de personages. De hoofdverhaallijn in het eerste seizoen draait om het stoppen van een explosie van een immense proportie welke plaatsvind in de toekomst. De verhaallijn wordt in eerste instantie gedragen door twee personages, Hiro Nakamura en Isaac Mendez, Hiro zag het in de toekomst en Isaac schilderde het naar een visioen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 23
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 11
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 25
Seizoen 3
Seizoen 4
0 / 19
Seizoen 4

Populaire reacties (17)

avatar marksson
7
3 dec 2010
Ik vind het toch jammer dat het gestopt is... oke ze maakten er een beetje een zooitje van op een gegeven moment maar er zat nog zoveel meer in!

Aan de andere kant was het ook wel een passend einde op deze manier.
avatar wilfilm
-
21 sep 2015
ben vorige week begonnen met de serie te kijken die ik gedownload hebt dan kan je hem achter elkaar zien, en ben al bijna klaar met seizoen 1 tot nu zo een leuke serie heeft wat weg van mutant maar kijk heb zeker af.

Vergelijkbare series

Heroes Reborn
11 stemmen
Prison Break
9 stemmen
Lost
9 stemmen
The Gifted
4 stemmen
The 4400
3 stemmen
Heroes