Heroes

7.7 / 10
45 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
4seizoenen/78afleveringen/2006 - 2010 
NetwerkNBC
De serie is beëndigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Amazon
Looptijd:45 min20062010 (Beëindigd)
Netwerk:NBC
Heroes is een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender NBC. De serie ging in première op 25 september 2006.

Het verhaal van Heroes is in opzet gelijk aan de verhalen in stripboeken. Net als in stripboeken heeft Heroes een grote alles omvattende verhaallijn en kleinere verhaallijnen binnen een hoofdverhaallijn. Ongeacht uit welke personages of gebeurtenissen een seizoen bestaat, alle seizoenen van Heroes gaan over gewone mensen die hun vaardigheden ontdekken en hun reactie op deze ontdekking.

Elke aflevering bevat nieuwe antwoorden en vragen, en zorgt voor de ontwikkeling van het verhaal en/of de personages. De hoofdverhaallijn in het eerste seizoen draait om het stoppen van een explosie van een immense proportie welke plaatsvind in de toekomst. De verhaallijn wordt in eerste instantie gedragen door twee personages, Hiro Nakamura en Isaac Mendez, Hiro zag het in de toekomst en Isaac schilderde het naar een visioen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 23
Seizoen 2
0 / 11
Seizoen 3
0 / 25
Seizoen 4
0 / 19

Recensies (1)

Heroes - Seizoen 1

7.5

Nieuws (28)

Acteur Brian Tarantina, bekend van The Marvelous Mrs. Maisel, is zaterdag dood aangetroffen in zijn appartement in New York City. Hij was 60 jaar.
zo 3 november
USA Network komt binnenkort met een nieuwe misdaadserie met als titel Treadstone, een spin-off van de Jason Bourne-bioscoopfilms.
11 aug 2019
1
The Flash (2014) is een Amerikaanse superheldenserie van de zender The CW. Op 8 oktober gaat het zesde seizoen van start. De serie is hier te zien bij Netflix.
22 jul 2019

Populaire reacties (16)

-
21 sep 2015
ben vorige week begonnen met de serie te kijken die ik gedownload hebt dan kan je hem achter elkaar zien, en ben al bijna klaar met seizoen 1 tot nu zo een leuke serie heeft wat weg van mutant maar kijk heb zeker af.
8
11 jun 2015
Gisteren de laatste afl. gezien. Vond het einde wat onbevredigend. Komt er ooit nog een vervolg?

Vergelijkbare series

Heroes Reborn
10 stemmen
Prison Break
8 stemmen
Lost
8 stemmen
Fringe
2 stemmen
Dollhouse
2 stemmen