Gooische vrouwen

7.9 / 10
30 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
5seizoenen/42afleveringen/2005 - 2009 
NetwerkRTL 4
De serie is beëndigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:30 min20052009 (Beëindigd)
Genres:Drama
Netwerk:RTL 4
Gooische Vrouwen is een Nederlandse dramaserie van de zender RTL4. De serie ging in première op 30 oktober 2005.

Gooische Vrouwen vertelde het verhaal van vier vrouwen in het Gooi, Cheryl (Linda de Mol), Claire (Tjitske Reidinga), Anouk (Susan Visser) en Roelien (Lies Visschedijk). In de eerste drie seizoenen draaide het ook om Willemijn (Annet Malherbe). In het vierde seizoen kwam er een nieuw personage; Roelien. De vriendinnen gaan om met de typische Gooische dingen als veel geld, Range Rovers, kinderen op dure scholen en mooie huizen en ze ondervinden ook de negatieve kant van hun luxe Gooische leven.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 2
0 / 8
Seizoen 3
0 / 9
Seizoen 4
0 / 9
Seizoen 5
0 / 8

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Gooische vrouwen.

Nieuws (14)

De Nederlandse media besteden de laatste tijd enorm veel aandacht aan het feit dat Talpa televisieprogramma’s en presentatoren weghaalt bij RTL en onderbrengt bij SBS6.
31 jan 2019
De opnamen van de nieuwe Nederlandse dramaserie Oogappels zijn inmiddels afgerond. De serie, geschreven door Roos Ouwehand, Frank Houtappels en Lex Passchier, is geregisseerd door Will Koopman, bekend van Gooische vrouwen en Divorce.
27 sep 2018
Sylvia Hoeks speelt een van de hoofdrollen in de nieuwe Apple-dramaserie See. Ook Archie Madekwe maakt onderdeel uit van de cast.
4 aug 2018

Populaire reacties (4)

7
02 mrt 2013
heerlijke serie ik kijk zulke series vaak als ik moet wachten op een van mijn top series gooise vrouwen is heerlijk vermakelijk.
-
29 feb 2012
Leuke humoristische serie om naar te kijken ! Je moet m niet kijken voor een serieuze verhaallijn of inhoud, maar ik vind dat de makers erin zijn geslaagd om een Nederlandse Sex in the city/Desperate housewives look-a-like serie te maken. Ik hoop niet dat veel van de echte "Gooische Vrouwen" zo zijn trouwens...... ;-)

Vergelijkbare series