Gooische vrouwen

7.9 / 10
30 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
5seizoenen/42afleveringen/2005 - 2009 
NetwerkRTL 4
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:30 min20052009 (Beëindigd)
Genres:Drama
Netwerk:RTL 4
Gooische Vrouwen is een Nederlandse dramaserie van de zender RTL4. De serie ging in première op 30 oktober 2005.

Gooische Vrouwen vertelde het verhaal van vier vrouwen in het Gooi, Cheryl (Linda de Mol), Claire (Tjitske Reidinga), Anouk (Susan Visser) en Roelien (Lies Visschedijk). In de eerste drie seizoenen draaide het ook om Willemijn (Annet Malherbe). In het vierde seizoen kwam er een nieuw personage; Roelien. De vriendinnen gaan om met de typische Gooische dingen als veel geld, Range Rovers, kinderen op dure scholen en mooie huizen en ze ondervinden ook de negatieve kant van hun luxe Gooische leven.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 2
0 / 8
Seizoen 3
0 / 9
Seizoen 4
0 / 9
Seizoen 5
0 / 8

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Gooische vrouwen.

Nieuws (17)

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
29 jun 2020
1
Het veertiende seizoen van Flikken Maastricht ging vrijdag 3 januari van start op NPO 1. Nu is er een vijftiende seizoen aangekondigd.
7 mrt 2020
Linda de Mol en Tjitske Reidinga zijn momenteel bezig met het ontwikkelen van een nieuwe serie voor Net 5.
4 dec 2019

Populaire reacties (4)

-
02 mrt 2013
heerlijke serie ik kijk zulke series vaak als ik moet wachten op een van mijn top series gooise vrouwen is heerlijk vermakelijk.
-
29 feb 2012
Leuke humoristische serie om naar te kijken ! Je moet m niet kijken voor een serieuze verhaallijn of inhoud, maar ik vind dat de makers erin zijn geslaagd om een Nederlandse Sex in the city/Desperate housewives look-a-like serie te maken. Ik hoop niet dat veel van de echte "Gooische Vrouwen" zo zijn trouwens...... ;-)

Vergelijkbare series

Divorce
9 stemmen
Baantjer
3 stemmen
Kees & Co
2 stemmen