Delen op social media
Trailer

Californication

8,1
Seriescore
Eerstvolgende aflevering
Geen nieuwe afleveringen, serie is beëindigd.

Info

Bekijk trailer
Koop serie
Looptijd:2007 - 2014 (Beëindigd)
Duur:
Netwerk:Showtime
Genres:DramaKomedie
Californication is een Amerikaanse dramedy serie van de zender Showtime. De serie ging in première op 13 augustus 2007.

Californication draait rond Hank Moody (David Duchovny), een seksverslaafde, getormenteerde schrijver die van New York naar Californië verhuist. Hij was lang samen met Karen (Natascha McElhone), met wie hij een dochter heeft: Becca (Madeleine Martin).
Hank wilde niet met Karen trouwen en hun relatie verslechterde, dus verliet zij hem. Zij leerde toen Bill kennen, een alleenstaande (rijke) vader. Bill's dochter, Mia, is 16 en heeft in de eerste aflevering seks met Hank. Hank probeert met alle macht om Karen terug te winnen, maar geniet ondertussen ook van het leven.

Acteurs

Nieuws (34)

Populaire reacties (9)

avatar_marksson
27 mrt 2011 17:54 -
Van deze serie kan ik niet genoeg krijgen! Geweldige humor, af en toe - nee vaak - ehm.. "functioneel" bloot (hehe) en het is niet te braaf of zo. Gewoon mee beginnen!
Reageer
avatar_Gitana
17 jun 2014 18:23 -
Ik kan geen genoeg krijgen van Hank, Karen, Charlie Runkle (aahh hahaha) & Marcy!! Wat een heerlijk stelletje vrienden zijn dát! Die Marcy, die slaat werkelijk alles met hoe ze is. Eigenlijk geld dat wel voor alle 5 de hoofdrolspelers. Buikpijn in m'n kaken van het lachen krijg ik ervan. De humor in deze serie whahaha, werkelijkwaar, ik lig bijna elke aflevering wel een keer blauw om de ongenuanceerde opmerkingen & ongezouten & onbedoeld toch hardop gezegde meningen die gegeven worden & ook de geweldig soms over the top naaktscenes zijn super!
I LOVE IT!

Voor degene die als recensie toevoegen dat de serie word uitgemolken & dat een zevende seizoen niet meer had gehoeven enzo... Je HOEFT niet te kijken he :P
Reageer
avatar_danielveld
05 dec 2012 18:40 -
Vette Serie! Hank Moody is the man!
Reageer
avatar_onnovdw
15 aug 2014 14:33 -
vond zelf Hank toen hij nog 'onaantastbaar' was de eerste seizoen beter, dan dat zielige hoopje dat hij op het eind was... ook het einde was niet zo spectaculair, jammer...
Reageer
John Doe
Ushaia (gast)
31 jul 2014 21:53 -
Nadat ik de laatste aflevering had gezien, kwam het gemis. Het idee nooit meer Californication maakt me triest. Wat een heerlijke film waarin alles over de top is.
Het lijkt wel of Hank chronisch stoned is, zo relaxed is deze man. Marcy jij bent mijn vrouw! Runkle ga je ook als vent bijna van houden! Karen, er moet toch iemand een geweten hebben ;-).
Eerst nog een Californication the movie en daarna weer lekker series maken.
Reageer

Afleveringen en seizoenen

Eerstvolgende aflevering
Geen, serie is beëindigd.
07x10
15 juni 2014
07x11
22 juni 2014
07x12
29 juni 2014
Seizoen 5
0/12
Seizoen 6
0/12
Seizoen 7
0/12

Recensies (6)

7.5
Californication - Seizoen 7
14 nov 2014
Californication is een 'guilty pleasure'. Zo'n serie waarvan je eigenlijk niet wilt dat je vrouw weet dat je ernaar kijkt, maar je kun er maar niet mee stoppen. Soms te plat, maar wel verslavend. Schrijver Hank Moody (hoofdrolspeler), zijn vriendin (Karen) met wie hij al jaren een...
5
Californication - Seizoen 7
24 jul 2014
Het einde van de serie met David Duchovny (The X-Files) is dan eindelijk aangebroken. De afgelopen seizoenen leek hoofdpersoon Hank Moody meerdere malen aan zijn einde te komen door onder andere een lange gevangenisstraf, een bijna fatale overdosis drank en drugs en een dodelijk bedoeld...

Video's (1)

Californication: Trailer (New Showtime Original Series)
Geplaatst op 23 januari 2014, 17:28
Californication: Trailer (New Showtime Original Series)

Kijkcijfers Amerika

Vergelijkbare series

De serie suggesties worden geladen
Zijn de serie suggesties er nu nog niet? We zijn druk bezig om ze te zoeken. Volgende keer iets minder snel naar beneden scrollen, dank je wel.