Californication

8.1 / 10
28 min
Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
7seizoenen/84afleveringen/2007 - 2014 
NetwerkShowtime
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:28 min20072014 (Beëindigd)
Genres:Dramedy
Netwerk:Showtime
Californication is een Amerikaanse dramedyserie van de zender Showtime. De serie ging in première op 13 augustus 2007.

Californication draait rond Hank Moody (David Duchovny), een seksverslaafde, getormenteerde schrijver die van New York naar Californië verhuist. Hij was lang samen met Karen (Natascha McElhone), met wie hij een dochter heeft: Becca (Madeleine Martin).
Hank wilde niet met Karen trouwen en hun relatie verslechterde, dus verliet zij hem. Zij leerde toen Bill kennen, een alleenstaande (rijke) vader. Bill's dochter, Mia, is 16 en heeft in de eerste aflevering seks met Hank. Hank probeert met alle macht om Karen terug te winnen, maar geniet ondertussen ook van het leven.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 12
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 12
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 12
Seizoen 3
Seizoen 4
0 / 12
Seizoen 4
Seizoen 5
0 / 12
Seizoen 5
Seizoen 6
0 / 12
Seizoen 6
Seizoen 7
0 / 12
Seizoen 7

Recensies (6)

Californication - Seizoen 7

7.5

Californication - Seizoen 7

5

Populaire reacties (9)

avatar marksson
9
27 maa 2011
Van deze serie kan ik niet genoeg krijgen! Geweldige humor, af en toe - nee vaak - ehm.. "functioneel" bloot (hehe) en het is niet te braaf of zo. Gewoon mee beginnen!
avatar anonymous
-
17 jun 2014
Ik kan geen genoeg krijgen van Hank, Karen, Charlie Runkle (aahh hahaha) & Marcy!! Wat een heerlijk stelletje vrienden zijn dát! Die Marcy, die slaat werkelijk alles met hoe ze is. Eigenlijk geld dat wel voor alle 5 de hoofdrolspelers. Buikpijn in m'n kaken van het lachen krijg ik ervan. De humor in deze serie whahaha, werkelijkwaar, ik lig bijna elke aflevering wel een keer blauw om de ongenuanceerde opmerkingen & ongezouten & onbedoeld toch hardop gezegde meningen die gegeven worden & ook de geweldig soms over the top naaktscenes zijn super!
I LOVE IT!

Voor degene die als recensie toevoegen dat de serie word uitgemolken & dat een zevende seizoen niet meer had gehoeven enzo... Je HOEFT niet te kijken he :P

Vergelijkbare series

Entourage
7 stemmen
Aquarius
3 stemmen
House M.D.
2 stemmen
Scrubs
2 stemmen
Weeds
2 stemmen
Californication