Californication

8.1 / 10
28 min
Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Reacties

avatar_ZodiacMindwarp
7.9
04 okt 2017 09:58 -
Briljante serie.... t/m seizoen 5. Echte jongens-serie, goe geacteerd, leuke side-characters. Maar in seizoen begon de sleet erin te komen. De side-characters werden van geloofwaardige personages tot karikaturen gemaakt. Het eind was prima en had zo moeten blijven. Seizoen 7 was totaal overbodig: de grappen en komische situaties waren niet leuk meer en geforceerd grappig en de side-characters werden van karikaturen tot karikaturen van karikaturen gemaakt. Seizoen 1 t/m 5: 9, seizoen 6: 6, seizoen 7: 4
Reageer
avatar_anonymous
-
15 aug 2014 14:33 -
vond zelf Hank toen hij nog 'onaantastbaar' was de eerste seizoen beter, dan dat zielige hoopje dat hij op het eind was... ook het einde was niet zo spectaculair, jammer...
Reageer
John Doe
Ushaia (gast)
31 jul 2014 21:53 -
Nadat ik de laatste aflevering had gezien, kwam het gemis. Het idee nooit meer Californication maakt me triest. Wat een heerlijke film waarin alles over de top is.
Het lijkt wel of Hank chronisch stoned is, zo relaxed is deze man. Marcy jij bent mijn vrouw! Runkle ga je ook als vent bijna van houden! Karen, er moet toch iemand een geweten hebben ;-).
Eerst nog een Californication the movie en daarna weer lekker series maken.
Reageer
avatar_alexanderleveld
5.9
01 jul 2014 02:29 -
@Gitana dat hoeft inderdaad niet, maar ik heb toch met heel veel pijn moeten aanschouwen hoe deze serie tot een einde is gekomen.
David Duchovny speelt nog vol plezier en overtuiging zijn rol als Hank Moody, maar wat betreft zijn tegenspelers dit seizoen... man man man.
De meest bizarre side-story ever, wat ook gewoon totaal niet klopt met het geheel en absurde scenes. Deze hele brei hebben een zevende seizoen gemaakt en was er maar iemand die had gezegd we stoppen er eerder mee en we laten ons als serie niet uitgemolken worden en als geldkoe dienen. Ik vind het persoonlijk heel erg, buiten dat ik er tijd in steek, is het gewoon jammer dat een gegeven van de serie overboord wordt gegooid en zichzelf uiteindelijk niet meer serieus neemt.
Het enige goede aan dit laatste seizoen zijn de scenes met Becca, Karen en Hank. Zelfs Runkle en Marcy hebben het moeten doen met een verschrikkelijke verhaallijn.
Als laatste nog een eervolle vermelding voor de volgende acteurs: Oliver Cooper als Levon, Heather Graham als Julia, Rob Lowe als (nogmaals) Eddie Nero en Stu gespeeld door Stephen Tobolowsky. ik hoop namelijk dat ze ooit nog een andere rol krijgen aangeboden, wat een WAN-prestatie.
Kortom, ik vind het jammer.
Reageer
avatar_Gitana
9
17 jun 2014 18:23 -
Ik kan geen genoeg krijgen van Hank, Karen, Charlie Runkle (aahh hahaha) & Marcy!! Wat een heerlijk stelletje vrienden zijn dát! Die Marcy, die slaat werkelijk alles met hoe ze is. Eigenlijk geld dat wel voor alle 5 de hoofdrolspelers. Buikpijn in m'n kaken van het lachen krijg ik ervan. De humor in deze serie whahaha, werkelijkwaar, ik lig bijna elke aflevering wel een keer blauw om de ongenuanceerde opmerkingen & ongezouten & onbedoeld toch hardop gezegde meningen die gegeven worden & ook de geweldig soms over the top naaktscenes zijn super!
I LOVE IT!

Voor degene die als recensie toevoegen dat de serie word uitgemolken & dat een zevende seizoen niet meer had gehoeven enzo... Je HOEFT niet te kijken he :P
Reageer
avatar_alexanderleveld
5.9
10 jun 2014 00:14 -
Je zou bijna stoppen met shows van zender Showtime kijken, wat melken die alles toch uit: Dexter, Homeland en nu deze... blij dat het dan maar klaar is
Reageer
avatar_evasneek
8
15 feb 2014 22:05 -
Eerste seizoenen zijn geweldig. Maar een 7e seizoen was echt niet nodig geweest. Verhaal is ondertussen wat uitgemolken, maar, brave volger die ik ben, ga uiteraard nog wel even goed voor S7 zitten. Maar zeker niet rauwig om het feit dat het dan klaar is. Oke, ik zal Runkle wel een beetje missen waarschijnlijk!
Reageer
avatar_danielveld
8
05 dec 2012 18:40 -
Vette Serie! Hank Moody is the man!
Reageer
avatar_marksson
9
27 mrt 2011 17:54 -
Van deze serie kan ik niet genoeg krijgen! Geweldige humor, af en toe - nee vaak - ehm.. "functioneel" bloot (hehe) en het is niet te braaf of zo. Gewoon mee beginnen!
Reageer

Laatste reacties op afleveringen

Hieronder staan de laatste reacties bij de afleveringen. Omdat je niet bent ingelogd weten wij niet tot wat je hebt gezien. In verband met spoilers zijn de reacties hieronder vaag gemaakt.. Klik erop om de reactie te lezen.
01x01
streefkerk
28 jan 00:06
djw voor deze