Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Weekoverzicht 31

Inhoud

  Zo, deze dame gaat ook met vakantie. Nou ja, vakantie? Ik ga Nederland verkennen, eens kijken of er nog mooie plekjes te vinden zijn in ons klein en knutterige landje. Dus echt ver ben ik niet en het weekoverzicht komt ook volgende week en die week daarna gewoon uit. Dus je blijft ook in mijn vakantie op de hoogte van nieuws en feiten over televisieseries. Nu eerst het weekoverzicht van week 31 (van 27 juli tot en met 2 augustus).

  Series
  Aquarius
  - Sky Atlantic heeft de rechten gekocht om de NBC dramaserie Aquarius exclusief te mogen uitzenden in de gebieden waar Sky Atlantic in Europa een marktaandeel heeft. Dat houdt in dat binnenkort de kijkers van Sky in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Italië, Duitsland en Oostenrijk Aquarius kunnen zien. NBC heeft Aquarius al vernieuwd met een tweede seizoen, maar heeft onlangs de serie wel verplaatst naar de zaterdagavond.

  Banshee
  - Het vierde seizoen zal tevens de laatste zijn voor de Cinemax serie Banshee.

  Black Sails
  Starz! heeft een vroege vernieuwing aangekondigd van Black Sails. De piratenserie Black Sails zal een vierde seizoen krijgen en die staat gepland voor 2017. De productie voor dat vierde seizoen zal dit najaar gaan beginnen in Zuid Afrika. Het tiendelige derde seizoen gaat in 2016 van start.

  BoJack Horseman
  - Netflix heeft de animatieserie BoJack Horseman vernieuwd met een derde seizoen. Zie hier de tweet:


  Chicago Fire
  - Verleden week was het Steven R. McQueen die zich voegde bij het Chicago Fire team, deze week is dat Brian White (Scandal, Mistresses). White gaat Dallas Patterson, de nieuwe Captain van de Firehouse 51 ploeg, spelen. Chicago Fire gaat op 13 oktober weer van start. Foto: Brian White.

  Flesh and Bone
  - Starz! zal op 8 november 2015 alle afleveringen van de donkere ballet dramaserie Flesh and Bone in één keer uitbrengen. Of dit betekend dat Flesh and Bone inderdaad een gelimiteerde serie gaat worden is nog niet bekent gemaakt.

  Humans
  - Het zal niet als een echte verrassing komen, maar Channel 4 en AMC hebben de science-fiction serie Humans vernieuwd met een tweede seizoen. Van het eerste seizoen is op 2 augustus de achtste en laatste aflevering uitgezonden. Gemiddeld heeft Humans 4,8 miljoen kijkers getrokken.

  Into the Badlands
  - De nieuwe martial arts dramaserie van AMC zal op zondag 15 november om 22.00 uur in première gaan. Deze première gaat samen met de nieuwste film eventavond bij AMC “AMC FightFest” die de favoriete Martial arts films zal laten zien

  Longmire
  - Netflix heeft eindelijk aangekondigd wanneer het vierde seizoen van Longmire zal worden uitgezonden. Op donderdag 10 september is het eindelijk zover en zal Longmire in de Verenigde Staten, Canada, Australia en Nieuw Zeeland worden uitgezonden.

  Scott & Bailey
  - In juni 2015 leek het of ITV de serie Scott & Bailley had gecanceld, nu heeft de zender besloten om de serie toch een vijfde seizoen te geven van drie afleveringen om een van hun donkerste en duisterste zaken af te ronden.

  South Park
  - Het negentiende seizoen van South Park gaat op 16 september van start. Zie hier de tweet die verstuurd werd:

  The Game (2014)
  - Game over. De Britse spionageserie The Game krijgt geen tweede seizoen. Het stoppen met The Game door BBC Two werd als volgt door een BBC woordvoerder verdedigd: “Wij zijn ongelooflijk trots op het drama geschreven door Toby Whithouse en dankbaar dat de cast en team zo hard gewerkt hebben – echter de BBC Two drama begroting zorgt voor een beperkt budget zodat slechts een aantal terugkerende drama's per jaar kunnen worden gerealiseerd - wat betekent dat we moeten harde keuzes te maken.”

  The Knick
  - Cinemax heeft eindelijk aangekondigd wanneer het Knickbocker ziekenhuis in New York, ook wel bekent als The Knick, weer open gaat voor patiënten, doctoren, verpleegsters en publiek. Wij als kijkers krijgen vanaf vrijdag 16 oktober weer een kijkje in de keuken van het begin van de moderne geneeskunde.  The Making of The Mob: New York
  - Het zou oorspronkelijk één seizoen worden. Maar AMC heeft besloten dat The Making of The Mob: New York een vervolg krijgt. The Making of The Mob: Chicago zal acht afleveringen krijgen in staat gepland om in 2016 van start te gaan.

  The Originals
  - Het derde seizoen van The Originals krijgt er drie castleden bij. Andrew Lees (Your Family or Mine) zal Lucien, een lid van Klaus Shire lijn, gaan spelen. Rebecca Breeds (We are Men) gaat de rol van de mysterieuze Aurora spelen. Jason Dohring (Moonlight) gaat de rol van Detective Will Kinney vertolken in het derde seizoen van The Originals die op 8 oktober weer gaat beginnen. Foto: Rebecca Breeds.

  The Soul Man
  - De Hot in Cleveland spin-off The Soul Man heeft van TV Land een vijfde seizoen gekregen van twaalf afleveringen. Dit seizoen zal tevens meteen de laatste zijn van de komedieserie The Soul Man. Keith Cox, EVP van ontwikkeling en originele programmering bij TV Land, zei het volgende over deze beslissing: “Het is geweldig geweest om te mogen werken met Cedric, Niecy, Wesley en de rest van de cast en crew, het is echt een onvergetelijke en leuke ervaring geweest. Wij waarderen de fans en de liefde die ze voor de serie hebben gekregen door de jaren heen, en we zijn van plan om de kijkers iets heel bijzonders te geven dit {laatste} seizoen."

  Welcome to Sweden (2014)
  - De tiende aflevering van het tweede seizoen die op 10 juni 2015 is uitgezonden blijkt nu tevens de allerlaatste te zijn geweest. NBC heeft de stekker uit Welcome to Sweden (2014) getrokken vanwege de lage kijkcijfers. Zie Greg Poehlers bericht op Instagram hieronder:  When Calls the Heart
  - De dramatische western When Calls the Heart van Hallmark Channel is vernieuwd met een derde seizoen van tien afleveringen. Hallmark Channel heeft het nieuws bevestigd en When Calls the Heart zal in februari 2016 van start gaan. In de kerstvakantie van 2015 zullen aflevering één en twee te zien zijn als een twee uur durende sneakpeak.

  Nieuwe Series
  Fear The Walking Dead
  - Het zal niet als een echte verrassing komen, maar het tweede seizoen van de spin-off van The Walking Dead, Fear The Walking Dead krijgt 15 afleveringen. Greg Nicotero, make-up artist, heeft het nieuws bevestigd: “We zullen met de productie van het tweede seizoen ergens in november of december beginnen, dus ik denk dat het plan is om een zombieserie 52 weken per jaar op televisie te hebben. In The Walking Dead hadden we zes afleveringen voor ons eerste seizoen en ik denk dat we twaalf of dertien {het waren er dertien} in onze tweede seizoen hadden." Fear The Walking Dead gaat op 23 augustus in première.

  Netwerken, Omroepen en Streamingdiensten
  Amazon
  - Hoe het nieuwe programma gaat heten is nog niet bekent gemaakt, en The Stig zal ook geen deel meer uit gaan maken van het nieuwe programma. Maar de opnames beginnen dit najaar en naar verwachting zal het begin 2016 worden uitgezonden. Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May hebben een contract getekend bij Amazon, die ze geen windeieren heeft gelegd. Het voormalige Top Gear trio sluit de handen ineen met oude bekende Andy Wilman om bij Amazon een nieuw programma te maken.


  The CW
  - Het tweede seizoen van Jane the Virgin en het eerste seizoen van Crazy Ex-Girlfriend zouden eerst op 19 oktober van start gaan. Nu heeft The CW beide series naar voren geschoven, de première van Crazy Ex-Girlfriend met Rachel Bloom in de hoofdrol zal nu zijn op maandag 12 oktober van 20.00-21.00 uur. Het tweede seizoen van Jane the Virgin zal ook op 12 oktober zijn maar dan van 21.00-22.00 uur. Foto: Rachel Bloom.

  MTV
  - Voor diegene die het nog niet wisten heeft MTV voor de tweede keer bekend gemaakt dat Scream een tweede seizoen krijgt. Ook heeft MTV enkele startdatums aangekondigd: Awkward. (31 augustus), Faking It (31 augustus), Finding Carter (6 oktober) en Ridiculousness (8 oktober).

  Overzichten
  Augustus
  - En net als in juni en juli hebben we weer een lijst gemaakt met de series die uitkomen in augustus.

  MijnSerie
  Columns
  - Deze week is er weer een bekende seriekijker aan de beurt in de gelijknamige column. Abbey Hoes(De Zwarte Tulp) is deze week geïnterviewd door Niek Geers.

  Kijkcijfers
  - Klik hier voor de kijkcijfers van week 30.

  Prijsvragen

  Arne Dahl
  - Tot 4 augustus kun je nog een DVD winnen van het derde seizoen van Arne Dahl. Klik hier om mee te kunnen doen.

  Antwoorden prijsvraag week 30
  - Het antwoord op de twee prijsvragen van vorige week zijn:
  *Broadchurch: Alle scenes zijn gefilmd op locatie (niet in studio's)
  *The Honourable Woman: Crazy Heart

  Alle prijswinnaars gefeliciteerd met de prijs.

  Het is alweer augustus, voor je het weet is het zomerserie seizoen voorbij. Welke serie ga jij het meest missen? Voor je agenda: op dinsdag 4 augustus beginnen New Tricks en Playing House weer en eindigt Stitchers. Op woensdag 5 augustus begint de nieuwe komedieserie van NBC Mr. Robinson. Op 5 augustus begint het 22ste seizoen van America’s Next Top Model en op donderdag 6 augustus begint het veertiende seizoen van Project Runway. Genoeg te kijken dus weer in week 32. Houd je hoofd en televisie koel en tot volgende week.

  Met overzichtelijke vakantiegroet

  Mandy
  Leuk?
  0
  0
  Bekijk stemmen

  Reacties (10)

  avatar_monique1963
  03 aug 2015 11:21 -
  Bedankt voor het overzicht en een fijne vakantie gewenst!
  Reageer
  avatar_Mandy1966
  03 aug 2015 11:38
  Dank je wel.
  Reageer
  avatar_Inna1989
  03 aug 2015 14:07 -
  Wat leuk van Chicago Fire dat er weer een nieuwe erin komt.
  En ben ook benieuwd naar The Originals met die 3 nieuwe erbij.
  Goed gedaan!
  Fijne vakantie Mandy.
  Reageer
  avatar_Mandy1966
  03 aug 2015 18:22
  Dank je wel.
  Reageer
  avatar_anonymous
  03 aug 2015 14:41 -
  Mandy, bij het stukje van Chicago Fire heb je een verkeerde foto geplaatst. Je hebt Columbus Short te pakken, die speelde idd wel in Scandal maar gaat niet in CF spelen.
  Reageer
  avatar_Inna1989
  03 aug 2015 14:55
  Mandy, de goeie foto staat bij Beauty And The Beast, als je die nog gaat veranderen.
  Ik zag het eerste instantie niet, maar nu je zegt Vevie (Virgil)
  Kan gebeuren hè.
  Reageer
  avatar_Mandy1966
  03 aug 2015 18:21
  Bedankt voor de alertheid, ik heb het doorgegeven aan Jos.
  Reageer
  avatar_JanWillemK
  03 aug 2015 21:43 -
  Kan iemand mij nou vertellen hoe dat zit met die prijsvraag van afgelopen week? En dan heb ik over de prijsvraag over Maggie Gyllenhaal.
  Het antwoord "Crazy Heart" kan niet kloppen. Mevrouw heeft voor deze film een prijs gewonnen genaamd "Performance in a Feature Film Crazy Heart (2009)". Het antwoord moest een film zijn waar zij geen prijs voor had gewonnen.

  Als er al een antwoord moet zijn dan zou het antwoord "The Honourable Woman" moeten zijn aangezien dit geen film is maar een serie.

  I'm so confused :P
  Bedankt alvast voor de opheldering!
  Reageer
  avatar_Mandy1966
  03 aug 2015 22:45
  Hallo Jan Willem,

  Ik heb je vraag doorgestuurd naar Jos.

  Groetjes
  Mandy
  Reageer
  avatar_anonymous
  03 aug 2015 23:45
  Idd, het kan nooit Crazy Heart zijn (goede film, overigens). Alle antwoorden behalve The Honourable Woman waren de titels van films. Dus het kan alleen The Honourable Woman zijn.
  Reageer