Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het derde seizoen van Arne Dahl

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het derde seizoen van Arne Dahl. We geven twee DVD's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Arne Dahl
In ARNE DAHL 3 rukt de A-Unit, een eenheid van topinspecteurs, opnieuw uit om de internationale misdaad te bestrijden. Het team raakt onder andere verwikkeld in een groot Pools maffiaproces en probeert een mysterieus derde lid van een Russische bende op te sporen. Bovendien worden ze geconfronteerd met Belgische terroristen en raadselachtige halfnaakte, mishandelde vrouwen die uit het niets opduiken in de straten van Stockholm…
Meer informatie


Specificaties
Productiemaatschappij: Lumière Crime Series
Acteurs: Niklas Akerfelt, Alexander Salzberger, Natalie Minnevik, Malin Arvidsson, Shanti Roney, Magnus Samuelsson, Vera Vitali
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Consumentenadviesprijs: € 27,99
Koop deze serie


Bekijk hier de trailer van Arne Dahl:
Video on youtube

Prijsvraag

Maak kans op het derde seizoen van Arne Dahl. Wat is het merkteken van de seriemoordenaar waar de A-groep in het deel 'Bad Blood' achteraan zit?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Eye in the Sky: Part 2
Eye in the Sky: Part 2
02x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Arne Dahl