Arne Dahl

7.8 / 10
90 min
Misdaad
Volg deze serie
7.8 / 10
2seizoenen/20afleveringen/2011 - 2015 
NetwerkSVT
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:90 min20112015 (Beëindigd)
Genres:Misdaad
Netwerk:SVT
Arne Dahl is een Zweedse misdaadserie van de zender SVT. De serie ging in première op 27 december 2011.

Arne Dahl gaat over een speciale eenheid van topinspecteurs, elk met een eigen specialisatie, die strijdt tegen de internationale misdaad. De serie rond dit A-team is gebaseerd op de populaire bestsellers van de Zweedse schrijver Arne Dahl. Arne Dahl volume 1 bestaat uit de boekverfilmingen van Misterioso en Kentucky Killer.

In Misterioso krijgt Jenny Holtin, nadat in twee dagen twee topstukken uit de Zweedse financiële sector worden vermoord, de opdracht een speciaal team samen te stellen om de misdaden op te lossen voordat de moordenaar weer toeslaat. Zes Zweedse rechercheurs die samen het A-team vormen, worden op de zaak gezet.

In Kentucky Killer wordt de Zweedse literatuurcriticus Hassel op brute wijze vermoord op het vliegveld Newark bij New York. Het internationaal opererende A-team onder leiding van Jenny Holtin wordt weer bij elkaar geroepen om de zaak op te lossen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 10
Seizoen 2

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Arne Dahl.

Populaire reacties (5)

avatar John1257
8
15 jul 2019
Interessante serie met knappe plots, 2 afleveringen zijn samen één afrondende case. Mooi om de verschillende personen elkaar met hun eigen expertise aanvullen en door een sterk politieteam worden. Ook wordt er aandacht aan privé-situaties geschonken om de menselijke kant van politiewerk te laten zien.
avatar anonymous
-
10 feb 2015
' t A-Team wordt nieuw leven in geblazen http://www.imdb.com/title/tt4396192/?ref_=nm_flmg_act_3

Vergelijkbare series

Forbrydelsen
2 stemmen
Springfloden
2 stemmen
Dexter
1 stem
Fringe
1 stem
Lie to Me
1 stem
Arne Dahl