Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

De Onbekende Seriekijker: tweetyfilm73

Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom. Wij hebben dan ook aan De onbekende Seriekijker gevraagd waar hij/zij het liefst naar kijkt en waarom. De 48ste Onbekende Seriekijker is Pascalle Visser (43)

Pascalle Visser

Aantal serie-uren per week: Het ligt aan het weer. Ik denk gemiddeld: acht à veertien uur per week.
Allereerste serie ooit gezien: Miami Vice, die op 1984 uitgezonden werd bij Veronica. Ik was elf jaar oud en keek elke week op een zwart/wit televisie op mijn slaapkamer.
Beste serie ooit: 21 Jump Street en Beverly Hills, 90210.
Beste serie op dit moment: The Walking Dead, omdat elke aflevering spannend is.
Serie die op de planning staat: Smallville, Brothers & Sisters, One Tree Hill, Game of Thrones en nog paar.Pascalle Visser, haar gebruikersnaam is tweetyfilm73 , is 4 jaar en 2 maanden lid van MijnSerie.nl: “Ik ben Pascalle Visser, een vrouw van 43 jaar. Ik heb een dubbele handicap: doof en lichamelijk gehandicapt. Sinds 2013 ben ik lid van MijnSerie. Sinds ongeveer 3 jaar ben ik seriefan.”Hoe ziet je persoonlijke top 5 eruit?:The Walking Dead, Chicago Fire, This Is Us, Bates Motel en True Blood.” Heb je ook weleens een hele slechte serie gezien? Zo ja, welke?: “Er zijn wel een paar slechte series, bijvoorbeeld DC's Legends of Tomorrow, Supergirl en The Messenger. Dit zijn series waarbij ik na een paar afleveringen ben afgehaakt.”Goede of slechte series, welke volg jij op dit moment?:Chicago Fire, Chicago PD, iZombie, Scandal en Quantico.” Ben je wel eens verslaafd geweest aan een serie?: “Nee.” Wat betekenen series voor je? Is het een soort van ontspanning of iets anders?: “Ik hou van films en televisieseries, het is mijn hobby en ja, zeker ontspanning.”Jeffrey Dean Morgan
In de seriewereld bestaan er tal van genres. Als je één genre mag kiezen, wat is dan je favoriete genre en waarom?: “Horror/thriller. Ik hou wel van spannend.” Heb je een voorkeur voor een land waar de serie vandaan moet komen?: “Amerikaanse series.” Series worden gemaakt door producenten met een heel team daar achter. De acteurs brengen vervolgens het verhaal over. Heb je een favoriete acteur en/of actrice? Waarom?: “Ik heb geen favorieten, maar Jeffrey Dean Morgan {The Walking Dead} en Taylor Kinney {Chicago Fire} zijn wel lekkere dingen.”Wil je voor ons beschrijven hoe je serie kijkt? Waar ben je en hoe zit je er bij?: “Relaxen op mijn fauteuil met een lekkere latte macchiato of cola light. En ik kijk liever in mijn eentje.” Wacht je tot de afleveringen van jouw serie uitgezonden worden op de Nederlandse televisie of stream je? Of beide? En heb je een account op Netflix/Videoland/Amazon of nog een andere betaalzender of streamingdienst?: “Ik download en ik heb Nederlandse ondertiteling nodig om het te volgen, omdat ik doof ben. En verder kijk ik ook op Netflix en televisie waarbij ik vaak opneem om later terug te kijken.”Alweer de laatste vraag. Welk cijfer zou jij jezelf geven op het gebied van seriefanaat? (op schaal van 1 tot 10!) En waarom en hoe past MijnSerie daarin?: “Zeker 10!! Ik vind het fijn om alles te kunnen volgen en bij te houden.”

Pascalle Visser (tweetyfilm73) is niet langer De Onbekende Seriekijker. We weten nu waar zij graag naar kijkt en ook waar. Op 10 juli 2017 komt er een andere seriefan aan bod.

Voor nu, met hartelijk dank aan Pascalle Visser, tot de volgende keer.

Met vriendelijke bekende seriegroet,

Mandy

Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten