Miami Vice

8,0 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
8,0 / 10
5seizoenen/111afleveringen/1984 - 2006 
NetwerkNBC
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min19842006 (Beëindigd)
Genres:Drama
Netwerk:NBC
Miami Vice is een Amerikaanse dramaserie van de zender NBC. De serie ging in première op 16 september 1984.

Don Johnson speelt de rol van politieagent James "Sonny" Crockett. Onder de naam Sonny Burnett bestrijdt hij criminelen door zich voor te doen als een drugrunner met zijn supersnelle Wellcraft Scarab-speedboot. Samen met zijn partner Ricardo "Rico" Tubbs (Philip Michael Thomas) schiet hij zich vaak een weg door de drukke straten van Miami waarbij geregeld achtervolgingen te zien zijn. Dit vaak met de Ferrari 365 GTS/4 (replica) (of Testarossa in latere afleveringen) die Crockett "bezit" in zijn undercoverrol als drugskoerier.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 22
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 23
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 24
Seizoen 3
Seizoen 4
0 / 22
Seizoen 4
Seizoen 5
0 / 20
Seizoen 5

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Miami Vice.

Populaire reacties (2)

avatar anonymous
-
10 jun 2015
wanneer ik de beroemde theme weer hoor op de radio van Jan Hammer, moet ik altijd weer even denken aan deze geweldige serie!
avatar BlackBiker
8
6 jun 2022
Ik heb deze serie voor een prikkie op DVD gekocht en ben hem nu aan het kijken. Wat een heerlijke nostalgie! Ik heb al vele gastacteurs voorbij zien komen die later heel bekend zijn geworden. Bruce Willis (met haar!), Burt Young, Pam Grier, Terry O'Quinn, de lijst gaat maar door.

En dan de muziek. Ik vond de openingstune van Jan Hammer altijd al goed, maar met de beelden erbij is hij nog steeds super. Ik kijk dit tot nu toe nog gewoon elke aflevering in plaats van het te skippen. En in elke aflevering zit minimaal één jaren 80 klassieker. Tina Turner, Frankie goes to Hollywood, Hall and Oates, Phil Collins, ZZ-Top noem ze maar op, ik heb ze allemaal al voorbij horen komen.
Ook de aankleding van de serie slingert je gelijk terug naar de jaren 80. Schoudervullingen, pastelkleuren, casual chic en dat soort dingen. Leuk om weer te zien.

Ik zit nu richting einde van seizoen 1 en de verhalen worden eigenlijk steeds beter. Dus ik ga met veel plezier nog de overige 4 seizoenen kijken.

Vergelijkbare series

Miami Vice