True Blood

8.1 / 10
52 min
Fantasy, Horror
Volg deze serie
7seizoenen/80afleveringen/2008 - 2014 
NetwerkHBO
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:52 min20082014 (Beëindigd)
Genres:FantasyHorror
Netwerk:HBO
True Blood is een Amerikaanse horror-/fantasieserie van HBO. De serie ging in première op 7 september 2008.

In True Blood wordt de wereld in de nabije toekomst getoond. Vampieren zijn 'uit de kist' gekomen dankzij de ontwikkeling van synthetisch bloed door een Japans bedrijf. Mensen zijn voor vampieren nu niet langer nodig als voedselbron en de wereld probeert een balans te vinden in het samenleven van mensen en vampieren. De serie draait om de levens van de telepathische serveerster Sookie Stackhouse (Anna Paquin) en de vampier Bill Compton (Stephen Moyer) in het fictieve stadje Bon Temps, Louisiana.

True Blood is gecreëerd en geproduceerd door Alan Ball (bekend van onder andere Six Feet Under en American Beauty). De reeks is gebaseerd op de boekenreeks The Southern Vampire Mysteries van Charlaine Harris.
Koop bij Bol

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 12
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 12
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 12
Seizoen 3
Seizoen 4
0 / 12
Seizoen 4
Seizoen 5
0 / 12
Seizoen 5
Seizoen 6
0 / 10
Seizoen 6
Seizoen 7
0 / 10
Seizoen 7

Populaire reacties (49)

avatar anonymous
-
24 jun 2013
Ik wil nog even inhaken over het seksgehalte in de eerste afleveringen. Ik heb nu de 1e aflevering zitten kijken in Enchanced Viewing en dan merk je eigenlijk hoe beperkt je naar een serie zit te kijken. Logisch dat gewelddadige of expliciete seks scènes blijven hangen, maar eigenlijk ligt de beperking hiervan bij de kijker zelf. Veel afleveringen hebben verwijzingen, een bepaald verhaal of soort dubbele laag, maar die moet je dan wel zien... Eigenlijk is True Blood al vanaf de eerste aflevering geniaal ;)
avatar BoeffieJ
10
20 aug 2013
Geniaal:) Geweldige serie..Blijf elke keer kijken..

Vergelijkbare series

True Blood