Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

De MijnSerie Voorbeschouwing; februari 2022

Wat kun je verwachten in de maand februari op het gebied van series en alles wat daar direct of zijdelings mee te maken heeft.

In februari zullen de winnaars bekend worden gemaakt van de MijnSerie Serie van het Jaarverkiezing 2021. Op 10 februari kun je luisteren naar de MijnSerie Podcast special, want Peter en ondergetekende mogen de winnaars in deze speciale podcast bekend maken. Vanaf 11 februari kun je de uitslag lezen op MijnSerie.nl. Je kunt nog tot en met 6 februari stemmen. Wil je vast invloed uitoefenen op de genomineerde voor 2022 vergeet dan niet te stemmen op de maandelijkse poll.

In februari zullen ook de SAG Awards uitgereikt zullen worden. In januari werden de nominaties voor de 28ste Screen Actors Guild Award bekend gemaakt. Ook zullen in februari de nominaties voor de Oscar bekend worden gemaakt.

Wat kunnen we nog meer verwachten in februari? Op 4 februari gaat de langverwachte Amazon-serie Reacher in première en op 25 februari kun je bij Netflix de prequel van Vikings gaan streamen. Vikings: Valhalla zal zich 100 jaar na de gebeurtenissen in Vikings afspelen. Op Netflix gaan er nog meer series in première als; Murderville, Inventing Anna en Fishbowl Wives.

Vikings:Valhalla

Maar naast Netflix zijn er nog vele andere zenders/netwerken en streamingdiensten die het één en ander op stapel hebben staan in de kortste maand van het jaar. Op Disney+ gaan de vier seizoenen van Mistresses (US) van start en op Apple TV+ gaat Suspicion (2022) en Severance in première. En bij Amazon kun je gaan kijken naar het vierde seizoen van The Marvelous Mrs. Maisel.Bij de NPO (Plus/Start/1, 2 of 3) kun je in februari inschakelen voor het zesde seizoen van Shetland, Kin (2021), Deceit, Showtrial of Detective Van der Valk. Bij Videoland begint deze maand het vijfde seizoen van The Good Doctor en de miniserie ZeroZeroZero. Er is dus genoeg te zien als je lekker uit eten bent geweest of weer eens heerlijk hebt gebowld of weer eens een film hebt gezien in de bioscoop in plaats van thuis op de bank.De vraag van de maand is gaat HBO Max van start in Nederland in februari. De geruchten worden steeds hardnekkiger, maar helaas weten we nog steeds niets concreet. Mocht HBO Max in februari worden gelanceerd kun je in ieder geval het tweede seizoen van Raised by Wolves (2020) gaan zien. Zodra er meer bekend is over HBO Max laten we dat uiteraard weten.

Kortom in februari is er genoeg te doen nu bijna alles weer open mag en er is zeker ook genoeg te zien voor de serieliefhebber deze maand. Of de winter zich zal laten zien is afwachten. Voor nu ziet het er niet naar uit dat het gaat vriezen maar het zal niet de eerste keer zijn dat er in februari geschaatst kan worden. Mocht Koning Winter zich gaan roeren in deze wintermaand wens ik iedereen alvast veel winter- en schaatspret. En anders gewoon veel plezier met alles wat je (nog) gaat doen.

Met vriendelijke wintergroet,

Mandy
Video on youtube
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_Olga2000
01 feb 2022 16:27 -
Bij Raised by Wolves staat een verkeerd linkje. Tevens al bekend wanneer hbo Max komt.
Reageer
avatar_Mandy1966
01 feb 2022 17:19
"Zodra er meer bekend is over HBO Max laten we dat uiteraard weten." Dat hebben we dus gedaan vanmorgen.
Raised by Wolves is aangepast bedankt voor het doorgeven.
Reageer
avatar_BlackBiker
01 feb 2022 16:32 -
Haha, grappig. Er is dus nog een serie die "Raised by Wolves" heet. Nooit geweten.
Ik kijk wel naar dit tweede seizoen uit. Ben heel benieuwd hoe ze verder gaan.
En ook Reacher lijkt me wel wat. Ga ik ook maar eens checken.
Reageer

Meer van Mandy Gelling-Potharst