Severance

-
45 min
Drama
Volg deze serie
1seizoenen/0afleveringen/2020 - heden
NetwerkApple TV+
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min2020 - heden
Genres:Drama
Netwerk:Apple TV+
Severance is een Amerikaanse dramaserie van de zender Apple TV+. De serie ging in première op 30 november -0001.

Een data-analist die aan het hoofd staat van een team van bureaucraten, die allemaal hun herinneringen operatief hebben opgesplitst tussen werk en thuis, is plotseling gealarmeerd wanneer een collega vermist raakt en hij begint te beseffen dat het bedrijf waar hij voor werkt heel gevaarlijk is.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 0

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Severance.

Nieuws (4)

Een nieuwe MijnSerie podcast, een nieuwe column van onze nieuwste columnist en heel veel nieuws in het weekoverzicht van 20 tot en met 26 januari.
27 jan 2020
Apple TV+ werkt aan de thrillerserie Severance. Eerder werd al bekend dat Patricia Arquette de tegenspeelster is van Adam Scott in de serie. Ben Stiller gaat de serie produceren.
21 jan 2020
Het stemmen op de Serie van het Jaar is van start gegaan, de Golden Globes zijn uitgereikt, 2019 in series en meer nieuws in het weekoverzicht van 6 tot en met 12 januari.
13 jan 2020

Vergelijkbare series