Detective Van der Valk

6.7 / 10
90 min
Detective
Volg deze serie
6.7 / 10
1seizoenen/3afleveringen/2020 - heden
NetwerkKRO-NCRV
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:90 min2020 - heden
Genres:Detective
Netwerk:KRO-NCRV
Detective Van der Valk is een Nederlandse detectiveserie van de zender KRO-NCRV. De serie ging in première op 1 januari 2020.

Nederlandse detectiveserie waarin commissaris Van der Valk telkens een nieuwe misdrijf oplost, daarbij bijgestaan door zijn trouwe medewerkers: inspecteur Lucienne Hassell, internetexpert Job Cloovers en sergeant Brad de Vries. Ook het privéleven komt aan bod, en blijkt soms nauwer verweven met hun werk dan ze zelf hadden kunnen vermoeden.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 3

Recensies (1)

Detective Van der Valk - Eerste aflevering

6.5

Nieuws (4)

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
ma 31 augustus
Comic Con is voorbij, het nieuws komt nu mondjesmaat binnen. We hebben het nieuws van 27 juli tot en met 2 augustus voor je verzameld.
ma 3 augustus
In week 30 van 20 tot en met 26 juli ging de eerste [email protected] van start. Het vele nieuws wat daar vandaan komt vind je terug op MijnSerie. Mocht je wat hebben gemist, wij hebben het hieronder voor je verzameld.
ma 27 juli

Populaire reacties (3)

-
02 jul 2020
Waarom zou je in vredesnaam een serie maken over de Nederlandse politie dat zich afspeelt in Nederland... maar dan met Engelstalige acteurs?!?!
5
03 jul 2020
Voegt niets nieuws toe. Niet logisch dat er in Nederland wordt gefilmd en iedereen Engels spreekt, zelfs de kleine bijrol van een verslaafde in aflevering 2. Kijkt niet prettig weg, voorspelbaar en nergens echt spannend of verrassend. Merk dat ik hem al 2x had stopgezet en ander keer verder keek. Dat zegt dan genoeg. Drie afleveringen is genoeg.

Vergelijkbare series