Detective Van der Valk

7,0 / 10
90 min
Detective
Volg deze serie
Bekijk trailer
7,0 / 10
3seizoenen/9afleveringen/2020 - heden
NetwerkITV
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:90 min2020 - heden
Genres:Detective
Netwerk:ITV
Detective Van der Valk is een Britse detectiveserie van de zender ITV. De serie ging in première op 1 januari 2020.

Britse detectiveserie waarin de Nederlandse commissaris Van der Valk telkens een nieuwe misdrijf oplost, daarbij bijgestaan door zijn trouwe medewerkers: inspecteur Lucienne Hassell, internetexpert Job Cloovers en sergeant Brad de Vries. Ook het privéleven komt aan bod, en blijkt soms nauwer verweven met hun werk dan ze zelf hadden kunnen vermoeden.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 3
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 3
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 3
Seizoen 3

Populaire reacties (12)

avatar seriefanconny
5
3 jul 2020
Voegt niets nieuws toe. Niet logisch dat er in Nederland wordt gefilmd en iedereen Engels spreekt, zelfs de kleine bijrol van een verslaafde in aflevering 2. Kijkt niet prettig weg, voorspelbaar en nergens echt spannend of verrassend. Merk dat ik hem al 2x had stopgezet en ander keer verder keek. Dat zegt dan genoeg. Drie afleveringen is genoeg.
avatar mvdl85
7
2 jul 2020
Waarom zou je in vredesnaam een serie maken over de Nederlandse politie dat zich afspeelt in Nederland... maar dan met Engelstalige acteurs?!?!

Vergelijkbare series

Prison Break
2 stemmen
Dexter
2 stemmen
Sherlock
2 stemmen
Homeland
2 stemmen
Arrow
2 stemmen
Fringe
1 stem
Detective Van der Valk