Detective Van der Valk

6.8 / 10
90 min
Detective
Volg deze serie
6.8 / 10
1seizoenen/3afleveringen/2020 - heden
NetwerkKRO-NCRV
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:90 min2020 - heden
Genres:Detective
Netwerk:KRO-NCRV
Detective Van der Valk is een Nederlandse detectiveserie van de zender KRO-NCRV. De serie ging in première op 1 januari 2020.

Nederlandse detectiveserie waarin commissaris Van der Valk telkens een nieuwe misdrijf oplost, daarbij bijgestaan door zijn trouwe medewerkers: inspecteur Lucienne Hassell, internetexpert Job Cloovers en sergeant Brad de Vries. Ook het privéleven komt aan bod, en blijkt soms nauwer verweven met hun werk dan ze zelf hadden kunnen vermoeden.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 3

Recensies (1)

Detective Van der Valk - Eerste aflevering

6.5

Nieuws (2)

Comic Con is voorbij, het nieuws komt nu mondjesmaat binnen. We hebben het nieuws van 27 juli tot en met 2 augustus voor je verzameld.
3 Aug 2020
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Detective Van der Valk. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
21 Jul 2020

Populaire reacties (3)

5
03 Jul 2020
Voegt niets nieuws toe. Niet logisch dat er in Nederland wordt gefilmd en iedereen Engels spreekt, zelfs de kleine bijrol van een verslaafde in aflevering 2. Kijkt niet prettig weg, voorspelbaar en nergens echt spannend of verrassend. Merk dat ik hem al 2x had stopgezet en ander keer verder keek. Dat zegt dan genoeg. Drie afleveringen is genoeg.
-
02 Jul 2020
Waarom zou je in vredesnaam een serie maken over de Nederlandse politie dat zich afspeelt in Nederland... maar dan met Engelstalige acteurs?!?!

Vergelijkbare series

Dexter
1 stem
Sherlock
1 stem
Homeland
1 stem
Arrow
1 stem
Mr. Robot
1 stem