Reacher

8.1 / 10
50 min
Actie, Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.1 / 10
3seizoenen/16afleveringen/2022 - heden
NetwerkPrime Video
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:50 min2022 - heden
Genres:ActieMisdaad
Netwerk:Prime Video
Reacher is een Amerikaanse misdaadserie te zien bij Amazon. De serie ging in première op 4 februari 2022.

Reacher volgt Jack Reacher, een veteraan militaire politie-onderzoeker die nog maar net in het burgerleven is gestapt. Reacher is een zwerver, zonder telefoon en met alleen noodzakelijke spullen als hij door het land reist en de natie verkent die hij ooit diende. Wanneer Reacher aankomt in het kleine stadje Margrave, Georgia, treft hij een gemeenschap aan die worstelt met de eerste moord in 20 jaar. De politie arresteert hem onmiddellijk en ooggetuigen beweren dat Reacher op de plaats van het misdrijf was. Terwijl hij zijn onschuld bewijst, begint zich een diepgewortelde samenzwering af te tekenen, die Reachers scherpe geest en harde vuisten zal vergen. Eén ding is vooral zeker: ze hebben de verkeerde kerel uitgekozen om de schuld op zich te nemen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 8
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 0
Seizoen 3

Populaire reacties (20)

avatar BlackBiker
8.5
7 feb 2022
Gisteren heb ik Reacher in één ruk uitgekeken. Ik kon gewoon niet stoppen. Het is eigenlijk één lange film waarin elke ongeveer 50 minuten een schaar in is gezet. De volgende aflevering gaat meestal naadloos door waar is gestopt. Geen "Previously on Reacher" gedoe. Briljant.

Wat een gave serie. Het doet de boeken van Lee Child echt eer aan. Alan Ritchson is werkelijk fenomenaal gecast als de reusachtige, stille en sterke Reacher. De knokpartijen zijn fantastisch in beeld gebracht. En het verhaal is erg goed. Ik heb geen enkel moment het idee gehad dat het voor het TV format uitgerekt of erg aangepast was.
Reacher komt in de eerste aflevering gewoon in beeld. Je weet dan eigenlijk niets van de man. Maar gaandeweg het seizoen komen er steeds wat meer details naar boven die je laten zie hoe hij geworden is wie hij nu is. Er is wat dat betreft nog genoeg te ontdekken, maar dat is dan voor volgende seizoenen.

Want ik kan me haast niet voorstellen dat deze serie niet wordt voortgezet. Het zal dan wel voor een groot deel met een andere cast zijn, want Reacher gaat van plek naar plek. Wel jammer dat we dan vermoedelijk de fantastische Willa Fitzgerald en Malcolm Goodwin niet terug zullen zien. Ik hoop hier snel te lezen dat het volgende seizoen is aangekondigd :-)
avatar italklaas
8.4
11 feb 2022
Het was denk ik 25 jaar geleden dat ik het eerste boek van Lee Child kocht, Jachtveld (Killing floor), het begin van een lange serie over Jack Reacher. En ja, alles begon in Margrave. Ik had de 2 films al gezien met Tom Cruise, maar vond het verschrikkelijk slecht. Ik kende alleen maar Jack Reacher, die grote, brede vent met vuisten als kanonkogels. En dan staat er opeens zo'n smurfje als Cruise voor je. Toen had ik het eigenlijk al gelijk gezien. Na meer dan 30 boeken over de avonturen van Jack Reacher, begint hij als familie te worden. Je weet alles van hem en je hebt daar een beeld bij. Toen ik over deze serie las, twijfelde ik of ik er wel naar zou kijken. Ik ben blij dat ik heb gekeken en ik was aangenaam verrast toen Alan Ritchson (die ik nog nooit eerder had gezien) voor het eerst in beeld kwam... Ja hoor, dat was dus de echte Jack Reacher, dat beest dat ik altijd zo in mijn gedachten had. Ook zijn manier van doen en spreken waren precies zoals ik hem altijd voor me zag. De overige acteurs waren ook heel goed. Wat mij betreft een echte aanrader.

Vergelijkbare series

Banshee
7 stemmen
The Punisher
6 stemmen
Lost
3 stemmen
Treadstone
3 stemmen
Reacher