ZeroZeroZero

7.7 / 10
50 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.7 / 10
1seizoenen/8afleveringen/2020 - 2020 
NetwerkSky Atlantic (IT)
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Ziggo
Looptijd:50 min20202020 (Beëindigd)
Genres:Misdaad
ZeroZeroZero is een Italiaanse misdaadserie van de zender Sky Atlantic (IT). De serie ging in première op 14 februari 2020.

ZeroZeroZero kijkt naar verschillende criminele en familiesystemen die even gewelddadig en machtshongerig zijn en laat zien hoe de Mexicaanse kartels, de Calabrische 'Ndrangheta en corrupte Amerikaanse bedrijven allemaal strijden om suprematie over de handelsroutes van' s werelds meest gedistribueerde drug: cocaïne.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8

Recensies (1)

ZeroZeroZero - Seizoen 1

8.5

Nieuws (7)

Naarmate de weken vorderen merk je dat er steeds minder nieuws binnenkomt. Maar het nieuws wat er is geweest in de week van 1 tot en met 7 juni hebben we weer voor je verzameld in het weekoverzicht.
ma 8 juni
Datums, nieuwe series, gecancelde en vernieuwde series, het kwam deze week allemaal aanbod. Heb je dit of ander nieuws gemist bekijk hieronder het overzicht van de week van 18 tot en met 24 mei.
ma 25 mei
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van ZeroZeroZero. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
vr 22 mei
1