ZeroZeroZero

7.7 / 10
50 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.7 / 10
1seizoenen/8afleveringen/2020 - heden
NetwerkSky Atlantic (IT)
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:50 min2020 - heden
Genres:Misdaad
ZeroZeroZero is een Italiaanse misdaadserie van de zender Sky Atlantic (IT). De serie ging in première op 14 februari 2020.

ZeroZeroZero kijkt naar verschillende criminele en familiesystemen die even gewelddadig en machtshongerig zijn en laat zien hoe de Mexicaanse kartels, de Calabrische 'Ndrangheta en corrupte Amerikaanse bedrijven allemaal strijden om suprematie over de handelsroutes van' s werelds meest gedistribueerde drug: cocaïne.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8

Recensies (1)

ZeroZeroZero - Seizoen 1

8.5

Nieuws (9)

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
ma 28 september
Oktober 2020 ziet er nog steeds niet uit al gebruikelijk. Maar aan (nieuwe) series gelukkig nog geen gebrek.
di 29 september
3
Naarmate de weken vorderen merk je dat er steeds minder nieuws binnenkomt. Maar het nieuws wat er is geweest in de week van 1 tot en met 7 juni hebben we weer voor je verzameld in het weekoverzicht.
8 jun 2020