Vikings: Valhalla

-
45 min
Avontuur, Historie
Volg deze serie
1seizoenen/0afleveringen/2020 - heden
NetwerkHistory
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min2020 - heden
Netwerk:History
Vikings: Valhalla is een Amerikaanse historische avonturenserie van de zender History. De serie ging in première op 30 november -0001.

De avonturen van de beroemdste Vikingen die ooit hebben geleefd: Leif Erikson, Freydis, Harald Harada en de Normandische koning Willem de Veroveraar (ook een afstammeling van Viking). Deze mannen en vrouwen zullen nieuwe wegen inslaan terwijl ze vechten om te overleven in een steeds veranderend en evoluerend Europa. Dit is het explosieve volgende hoofdstuk van de Vikings-legende.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 0

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Vikings: Valhalla.

Nieuws (1)

Het eerste deel van het zesde seizoen van Vikings zal komende maand op Netflix verschijnen. De resterende tien afleveringen zullen later dit jaar in de Verenigde Staten worden uitgezonden en verschijnen daarna op Netflix.
ma 11 mei

Vergelijkbare series