Mr. Mercedes

7.7 / 10
50 min
Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Nieuwsoverzicht

Ook voor de maand december hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt, welk seizoen of première en welke zender.
Gisteren, 11:00
Ook in de week van 16 tot en met 22 november hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 47.
ma 23 november
Het derde seizoen van de Amerikaanse thrillerserie Mr. Mercedes zal begin december verschijnen bij Ziggo. De serie is afkomstig van David E. Kelley.
za 21 november
2
Een aantal maanden na de start van het tweede seizoen heeft YouTube besloten te stoppen met de serie Impulse.
11 mrt 2020
3
Spinning Out is een Amerikaanse dramaserie van Netflix die sinds 1 januari te zien is.
4 feb 2020
5
AUDIENCE Network stopt er mee, en daarmee komt ook een einde aan de Originals die op het netwerk van AT&T te zien zijn.
10 jan 2020
4
Deze column dient ter ondersteuning van de Serie van het Jaar verkiezing 2019 en behandelt de categorie misdaadseries. Tussen maandag 6 januari t/m maandag 3 februari kan jij stemmen op jouw favoriete serie in dit genre, en vele andere.
30 dec 2019
16
Spinning Out is een nieuwe Amerikaanse dramaserie van Netflix. De serie is bedacht door Samantha Stratton (Mr. Mercedes).
11 dec 2019
1
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. 'Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
2 dec 2019
Vikings, You, The Expanse, Tell Me a Story (2018), The Marvelous Mrs. Maisel, deze en meer series die in december van start zullen gaan vind je in het overzicht hieronder.
29 nov 2019
Prijsvraag antwoord, castingnieuws, nieuwe series, datums en meer; kortom heel veel nieuws dat uitkwam tussen 4 tot en met 10 november verzameld in het weekoverzicht.
11 nov 2019
Mr. Mercedes is een Amerikaanse thriller/dramaserie van AUDIENCE Network. De serie ging in première in augustus 2017 en momenteel wordt in de Verenigde Staten het derde seizoen uitgezonden.
5 nov 2019