Mr. Mercedes

7.7 / 10
50 min
Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Behind the scene video en startdatum derde seizoen Mr. Mercedes

AT&T AUDIENCE Network heeft aangekondigd dat het derde seizoen van de kritisch toegejuichte serie Mr. Mercedes in september van start zal gaan.

In november 2018 kondigde AUDIENCE Network al aan dat de serie, gebaseerd op het gelijknamige boek van Stephen King, Mr. Mercedes een derde seizoen zou gaan krijgen. Nu hebben ze een startdatum aangekondigd en een behind the scenes {achter de schermen} video uitgebracht.Het derde seizoen van Mr. Mercedes volgt het tweede boek van de trilogie Finders Keepers en zal de gevolgen van het bloedbad gepleegd door Brady Hartsfield gaan volgen. Wanneer een geliefde lokale auteur John Rothstein vermoord wordt gevonden gaan Hodges, Holly en Jerome samen met de lokale politie achter de dader aan. Maar de zaak blijkt veel complexer dan in eerste instantie werd gedacht. Ongepubliceerde boeken van Rothstein blijken gestolen uit zijn huis en die zijn miljoenen waard.

In het derde seizoen van Mr. Mercedes keert Brendan Gleeson als Bill Hodges, Justine Lupe als Holly en Jharrel Jerome als Jerome Robison terug. Het derde seizoen zal tien afleveringen krijgen van elk een uur en zal starten op dinsdag 10 september om 22.00 uur bij AUDIENCE Network. De eerste twee seizoenen zijn in Nederland te zien bij Videoland. Wanneer het derde seizoen daar zal starten is nog niet bekend.

Wat verwacht jij van het derde seizoen van Mr. Mercedes?Justine Lupe
Vorige aflevering
Burning Man
Burning Man
03x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het tweede seizoen van Lock & Key zal dit najaar te zien zijn bij Netflix.
Gisteren, 15:00
Matthew Fox (Lost) zal samen met Joanne Froggatt (Downton Abbey) de hoofdrol spelen in Peacock 's Last Light , een seriebewerking gebaseerd op de bestverkochte apocalyptische thriller van Alex Scarrow
Gisteren, 14:00
De serie over niets heeft nu iets. In dit geval heeft Seinfeld een officiële trailer om zijn debuut volgende maand op Netflix aan te prijzen.
Gisteren, 13:00
1
Is er een mogelijkheid om terug naar Aarde te keren. In het tweede seizoen van Another Life wil Niko en haar bemanning niets liever.
Gisteren, 12:00
1
Mandy Patinkin en Violett Beane zijn gecast voor de Career Opportunities In Murder & Mayhem pilot bij Hulu. Marc Webb is de regisseur.
vrijdag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03