Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Behind the scene video en startdatum derde seizoen Mr. Mercedes

AT&T AUDIENCE Network heeft aangekondigd dat het derde seizoen van de kritisch toegejuichte serie Mr. Mercedes in september van start zal gaan.

In november 2018 kondigde AUDIENCE Network al aan dat de serie, gebaseerd op het gelijknamige boek van Stephen King, Mr. Mercedes een derde seizoen zou gaan krijgen. Nu hebben ze een startdatum aangekondigd en een behind the scenes {achter de schermen} video uitgebracht.

Video on youtube


Het derde seizoen van Mr. Mercedes volgt het tweede boek van de trilogie Finders Keepers en zal de gevolgen van het bloedbad gepleegd door Brady Hartsfield gaan volgen. Wanneer een geliefde lokale auteur John Rothstein vermoord wordt gevonden gaan Hodges, Holly en Jerome samen met de lokale politie achter de dader aan. Maar de zaak blijkt veel complexer dan in eerste instantie werd gedacht. Ongepubliceerde boeken van Rothstein blijken gestolen uit zijn huis en die zijn miljoenen waard.

In het derde seizoen van Mr. Mercedes keert Brendan Gleeson als Bill Hodges, Justine Lupe als Holly en Jharrel Jerome als Jerome Robison terug. Het derde seizoen zal tien afleveringen krijgen van elk een uur en zal starten op dinsdag 10 september om 22.00 uur bij AUDIENCE Network. De eerste twee seizoenen zijn in Nederland te zien bij Videoland. Wanneer het derde seizoen daar zal starten is nog niet bekend.

Wat verwacht jij van het derde seizoen van Mr. Mercedes?



Justine Lupe
Vorige aflevering
Burning Man
Burning Man
03x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Mr. Mercedes