Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

AUDIENCE Network cancelt alle series

AUDIENCE Network stopt er mee, en daarmee komt ook een einde aan de Originals die op het netwerk van AT&T te zien zijn.

Loudermilk

AUDIENCE Network zal overgaan als preview kanaal van HBO Max en daarmee zullen Mr. Mercedes, Loudermilk en Condor geannuleerd worden. Dit terwijl er van Loudermilk en Condor al respectievelijk een derde en tweede seizoen was aangekondigd.

Condor

Het reeds gefilmde vijfde en laatste seizoen van You Me Her zal naar verwachting worden vertoond bij HBO Max, volgens insiders. Maar helemaal zeker is dat niet. Ook is er geprobeerd om de series Mr. Mercedes, Loudermilk en Condor onder te brengen bij HBO maar naar het schijnt is dat niet gelukt.

You Me Her

Het lijkt er dus op dat alle AUDIENCE Network-series gecanceld zijn. AT&T zei het volgende over de sluiting: “We zullen beginnen met de overgang van AUDIENCE Network (…). Ik ben trost op het team van Audience en dankbaar voor hun vele successen door de jaren heen voor het creëren van unieke, frisse en provocerende series samen met onze geweldige studiopartners. (…) Ons aanbod onderscheidde zich door de beste exclusieve originele series, en het team bracht de visie van het netwerk echt tot leven: altijd origineel, nooit gewoon.”

Mr. Mercedes
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_eagleye
10 jan 2020 14:38 -
Dit betekent waarschijnlijk het definitieve einde van Mr. Mercedes en Condor. twee mooie series die verdwijnen.
Reageer
avatar_tweemaalh
10 jan 2020 15:07 -
Wauw, dat is even een klap van jewelste. Ik volgde van deze series alleen Mr. Mercedes. Ik vond het een goede serie, maar ik ben er niet echt rouwig om dat hij gecanceld is. Het verhaal is verteld en dat is prima.
Reageer
avatar_SeriePiraat
10 jan 2020 19:13 -
Jammer, Condor was ook wel oké
Reageer
avatar_Tanja_1970
10 jan 2020 22:16 -
Jammer van Condor. Goede serie
Reageer

Laatste nieuws

Amazon Prime Video heeft de premièredatum van het zevende, tevens laatste, seizoen van de Amerikaanse detectiveserie Bosch bekend gemaakt.
Gisteren, 16:00
Charlotte Brändström (The Witcher) zal ook aanwezig zijn bij de opnames van The Lord of the Rings, zij gaat namelijk twee afleveringen regisseren.
Gisteren, 15:00
Het tweede seizoen van Beau Séjour is volgende maand te bekijken bij NPO. Het seizoen zal eerst verschijnen bij NPO Plus, daarna bij NPO 3 en op NPO Start.
Gisteren, 14:00
Dertig originals van Quibi, waaronder #Freerayshawn, zullen binnenkort verschijnen bij de streaminservice Roku. Later dit jaar verschijnen er nog meer titels.
Gisteren, 13:00
De Amerikaanse misdaadserie Panic gaat binnenkort in première bij Amazon Prime Video. De streamingservice geeft vast een voorproefje met de trailer.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03