Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

AUDIENCE Network cancelt alle series

AUDIENCE Network stopt er mee, en daarmee komt ook een einde aan de Originals die op het netwerk van AT&T te zien zijn.
Loudermilk

AUDIENCE Network zal overgaan als preview kanaal van HBO Max en daarmee zullen Mr. Mercedes, Loudermilk en Condor geannuleerd worden. Dit terwijl er van Loudermilk en Condor al respectievelijk een derde en tweede seizoen was aangekondigd.

Condor

Het reeds gefilmde vijfde en laatste seizoen van You Me Her zal naar verwachting worden vertoond bij HBO Max, volgens insiders. Maar helemaal zeker is dat niet. Ook is er geprobeerd om de series Mr. Mercedes, Loudermilk en Condor onder te brengen bij HBO maar naar het schijnt is dat niet gelukt.

You Me Her

Het lijkt er dus op dat alle AUDIENCE Network-series gecanceld zijn. AT&T zei het volgende over de sluiting: “We zullen beginnen met de overgang van AUDIENCE Network (…). Ik ben trost op het team van Audience en dankbaar voor hun vele successen door de jaren heen voor het creëren van unieke, frisse en provocerende series samen met onze geweldige studiopartners. (…) Ons aanbod onderscheidde zich door de beste exclusieve originele series, en het team bracht de visie van het netwerk echt tot leven: altijd origineel, nooit gewoon.”

Mr. Mercedes
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (4)

anonymous
anonymous 10 januari 2020, 14:38
Dit betekent waarschijnlijk het definitieve einde van Mr. Mercedes en Condor. twee mooie series die verdwijnen.
tweemaalh
tweemaalh 10 januari 2020, 15:07
Wauw, dat is even een klap van jewelste. Ik volgde van deze series alleen Mr. Mercedes. Ik vond het een goede serie, maar ik ben er niet echt rouwig om dat hij gecanceld is. Het verhaal is verteld en dat is prima.
SeriePiraat
SeriePiraat 10 januari 2020, 19:13
Jammer, Condor was ook wel oké
Tanja_1970
Tanja_1970 10 januari 2020, 22:16
Jammer van Condor. Goede serie
Log in om een reactie achter te laten