Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

AUDIENCE Network cancelt alle series

AUDIENCE Network stopt er mee, en daarmee komt ook een einde aan de Originals die op het netwerk van AT&T te zien zijn.

Loudermilk

AUDIENCE Network zal overgaan als preview kanaal van HBO Max en daarmee zullen Mr. Mercedes, Loudermilk en Condor geannuleerd worden. Dit terwijl er van Loudermilk en Condor al respectievelijk een derde en tweede seizoen was aangekondigd.

Condor

Het reeds gefilmde vijfde en laatste seizoen van You Me Her zal naar verwachting worden vertoond bij HBO Max, volgens insiders. Maar helemaal zeker is dat niet. Ook is er geprobeerd om de series Mr. Mercedes, Loudermilk en Condor onder te brengen bij HBO maar naar het schijnt is dat niet gelukt.

You Me Her

Het lijkt er dus op dat alle AUDIENCE Network-series gecanceld zijn. AT&T zei het volgende over de sluiting: “We zullen beginnen met de overgang van AUDIENCE Network (…). Ik ben trost op het team van Audience en dankbaar voor hun vele successen door de jaren heen voor het creëren van unieke, frisse en provocerende series samen met onze geweldige studiopartners. (…) Ons aanbod onderscheidde zich door de beste exclusieve originele series, en het team bracht de visie van het netwerk echt tot leven: altijd origineel, nooit gewoon.”

Mr. Mercedes
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_eagleye
10 Jan 2020 14:38 -
Dit betekent waarschijnlijk het definitieve einde van Mr. Mercedes en Condor. twee mooie series die verdwijnen.
Reageer
avatar_tweemaalh
10 Jan 2020 15:07 - 22 Sep 2021 04:49
Wauw, dat is even een klap van jewelste. Ik volgde van deze series alleen Mr. Mercedes. Ik vond het een goede serie, maar ik ben er niet echt rouwig om dat hij gecanceld is. Het verhaal is verteld en dat is prima.
Reageer
avatar_SeriePiraat
10 Jan 2020 19:13 -
Jammer, Condor was ook wel oké
Reageer
avatar_Tanja_1970
10 Jan 2020 22:16 -
Jammer van Condor. Goede serie
Reageer

Laatste nieuws

Er komt een griezelige herfst aan - de I Know What You Did Last Summer trailer is nu te bekijken!
Friday, 14:02
3
Naast de hoofdrol als Rivers, zal Hahn uitvoerend produceren. The Comeback Girl zal geregisseerd en uitvoerend worden geproduceerd door Greg Berlanti en Cosmo Carlson zal schrijven en uitvoerend produceren.
Friday, 13:10
Sean Bean en Nicola Walker spelen de hoofdrol in Stefan Golaszewski-drama Marriage.
Friday, 13:02
Netflix heeft een serieorder overhandigd aan een vierdelige, gelimiteerde seriebewerking van Anthony Doerr's Pulitzer Prize-winnende bestseller All the Light We Cannot See van Shawn Levy en Steven Knight.
Friday, 12:00
Na een verhitte biedingsstrijd heeft Hulu de drama Black Cake, van Women of the Movement-maker Marissa Jo Cerar, Oprah Winfrey 's Harpo Films en Aaron Kaplan 's Kapital Entertainment binnengehaald.
Friday, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Friday, 11:03