Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Derde seizoen Mr. Mercedes in september bij Videoland

Mr. Mercedes is een Amerikaanse thrillerserie van de zender AUDIENCE Network. Op 10 september start daar het derde seizoen. Videoland gaat het derde seizoen vanaf 27 september aanbieden.

Mr. Mercedes is gebaseerd op het boek met dezelfde titel van Stephen King. Een gek rijdt in op een groepje werkzoekenden bij een banenbeurs. Een aantal mensen sterft, en een heleboel mensen raken ernstig gewond. Politierechercheur Bill Hodges (Brendan Gleeson) wordt op de zaak gezet. Hodges werkt tot aan zijn pensioen aan de zaak, maar raakt geen stap dichter bij de dader.

Enkele jaren na zijn pensioen heeft Hodges het moeilijk, en denkt hij eraan om uit het leven te stappen, wanneer de Mercedes-killer Brady Hartsfield (Harry Treadaway) contact met Hodges opneemt om hem het laatste duwtje in de rug te geven om zelfmoord te plegen, maar Hodges gaat niet mee in het zieke spelletje van de killer, en besluit terug op onderzoek uit te gaan om een nieuwe slachtpartij te voorkomen. In het derde seizoen - gedeeltelijk gebaseerd op het boek Finders Keepers van Stephen King - maken we tevens kennis met moordenaar Morris Bellamy, gespeeld door Gabriel Ebert.

Video on youtube
Vorige aflevering
Burning Man
Burning Man
03x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Mr. Mercedes