Mr. Mercedes

7.7 / 10
50 min
Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Derde seizoen Mr. Mercedes in september bij Videoland

Mr. Mercedes is een Amerikaanse thrillerserie van de zender AUDIENCE Network. Op 10 september start daar het derde seizoen. Videoland gaat het derde seizoen vanaf 27 september aanbieden.

Mr. Mercedes is gebaseerd op het boek met dezelfde titel van Stephen King. Een gek rijdt in op een groepje werkzoekenden bij een banenbeurs. Een aantal mensen sterft, en een heleboel mensen raken ernstig gewond. Politierechercheur Bill Hodges (Brendan Gleeson) wordt op de zaak gezet. Hodges werkt tot aan zijn pensioen aan de zaak, maar raakt geen stap dichter bij de dader.

Enkele jaren na zijn pensioen heeft Hodges het moeilijk, en denkt hij eraan om uit het leven te stappen, wanneer de Mercedes-killer Brady Hartsfield (Harry Treadaway) contact met Hodges opneemt om hem het laatste duwtje in de rug te geven om zelfmoord te plegen, maar Hodges gaat niet mee in het zieke spelletje van de killer, en besluit terug op onderzoek uit te gaan om een nieuwe slachtpartij te voorkomen. In het derde seizoen - gedeeltelijk gebaseerd op het boek Finders Keepers van Stephen King - maken we tevens kennis met moordenaar Morris Bellamy, gespeeld door Gabriel Ebert.

Vorige aflevering
Burning Man
Burning Man
03x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

OWN heeft de premièredatum van het zesde seizoen van Queen Sugar bekend gemaakt. Daarnaast is er ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse dramaserie.
Vandaag, 13:00
Het laatste seizoen van La Casa de Papel verschijnt in twee delen, het eerste deel start aankomende maand. Bekijk nu de trailer die Netflix heeft uitgebracht.
Vandaag, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Showtime heeft een vijfde seizoen van The Chi aangekondigd. De Amerikaanse dramaserie werd net na de finale van het vierde seizoen vernieuwd.
Vandaag, 10:00
Amazon Prime Video maakt de premièredatum van de The Lord of the Rings serie bekend. Daarnaast is er ook een foto gedeeld.
Vandaag, 09:00
3
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Atlantic Crossing. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 15:00