Mr. Mercedes

7.7 / 10
50 min
Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen Mr. Mercedes vanaf 10 september bij Videoland

Het tweede seizoen van Mr. Mercedes is in Nederland vanaf 10 september wekelijks te volgen op Videoland. Bij Audience Network is de thrillerserie op 22 augustus van start gegaan.

De serie Mr. Mercedes is gebaseerd op het gelijknamige boek uit 2014 van Stephen King. Het boek is de eerste uit een trilogie en het tweede seizoen is gebaseerd op het tweede boek Finders Keepers. Beide hoofdrolspelers, Brendan Gleeson en Harry Treadaway, zijn te zien in het tweede seizoen dat in oktober 2017 al is aangekondigd.In de nieuwe afleveringen van de serie lijkt de moordenaar Brady Hartsfield (Harry Treadaway) verantwoordelijk te zijn voor een aantal mysterieuze sterfgevallen in een ziekenhuis. Jack Huston (de man met het halve gezicht in Boardwalk Empire) wordt geïntroduceerd als dokter Felix Babineau.

Ook het tweede seizoen krijgt, net als het eerste seizoen, tien afleveringen.
Vorige aflevering
Burning Man
Burning Man
03x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
Vandaag, 12:00
FX heeft de nieuwe premièredatum voor het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo bekend gemaakt, het seizoen verschijnt eind september.
Vandaag, 10:00
Ferry zint op wraak en Bob gaat undercover bij een bende wapenhandelaars. Het tweede seizoen van Undercover gaat in september van start bij Netflix.
Gisteren, 13:00
Ook in de week van 3 tot en met 9 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 32.
Gisteren, 09:00
Hulu heeft aangekondigd dat er een hoofdrolspeelster is gecast voor de nieuwe dramaserie The Girl from Plainville.
zondag, 14:00
HBO Max heeft een premièredatum aangekondigd voor de langverwachte sciencefictionserie Raised by Wolves (2020).
zondag, 13:00
2