From

8,0 / 10
42 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
8,0 / 10
3seizoenen/20afleveringen/2022 - heden
NetwerkMGM+
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:42 min2022 - heden
Genres:Horror
Netwerk:MGM+
From (2022) is een Amerikaanse horrorserie van de zender MGM+ (voorheen EPIX). De serie ging in première op 20 februari 2022.

Ontrafel in From (2022) het mysterie van een nachtmerrieachtige stad in Midden-Amerika waar iedereen die binnenkomt in de val loopt. Terwijl de onwillige bewoners vechten om een ​​normaal gevoel te behouden en een uitweg zoeken, moeten ze ook de bedreigingen van het omringende bos zien te overleven, inclusief de angstaanjagende wezens die tevoorschijn komen als de zon ondergaat.
Koop bij Bol

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 10
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 0
Seizoen 3

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie From.

Populaire reacties (16)

avatar JazzySOB
8
5 aug 2023
Erg spannende en mysterieuze serie. Nog steeds weten we niet wat die rare (en gevaarlijke) wezens zijn die alleen 's nachts tevoorschijn komen en wat dat stadje is waar je niet meer uit weg kunt als je er eenmaal in bent gekomen. Ze moeten er wel voor waken dat het niet te veel (familie)drama wordt zoals met veel series gebeurt tegenwoordig.
Maar vooralsnog een interessante serie met veel mysterie waar nog veel vragen beantwoord moeten worden. Ik kijk dus uit naar het derde seizoen!
avatar Olga2000
8
1 Mei 2022
Ontzettend spannend. Een soort combinatie van Lost en Under the Dom, maar dan echt een stuk beter dankzij duidelijke horror lijn en vrij logische opbouw.

Vergelijkbare series

Supernatural
4 stemmen
V (1983)
4 stemmen
The Strain
4 stemmen
Dark
4 stemmen
From