Familie Kruys

7.6 / 10
42 min
Dramedy
Volg deze serie
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Reacties

avatar_Rena68
8
13 dec 2015 17:02 -
Leuk :)
Reageer
avatar_alexanderleveld
6.4
23 apr 2015 12:54 -
Waar Linda de Mol met Gooische Vrouwen en Divorce het publiek wist te bereiken, ben ik van mening dat ze hier de plank, eigenlijk bijna, volledig misslaat. De humor is af en toe pijnlijk (zo flauw) en het is nu wel heel duidelijk dat Linda de Mol geen actrice is, waar dat in eerder genoemde series werd opgevangen door een stel gerenommeerde acteurs en actrices. Ik heb er een hard hoofd in dat dat in de laatste vier afleveringen wordt goed gemaakt.
Reageer
avatar_anonymous
-
16 apr 2015 20:08 -
Aardig, maar niet geweldig.
Reageer
avatar_anonymous
-
18 apr 2016 20:47 - 22 sep 2021 04:49
Erg slecht en vooral heel flauw. Ik kijk maar niet meer want ik trek het echt niet.
Reageer
avatar_anonymous
-
07 apr 2016 13:52 -
Ik begon een beetje sceptisch aan de Familie Kruys vanwege Linda de Mol. Weer Linda? Pffft, ben daar eigenlijk een beetje klaar mee. Maar eerlijk is eerlijk, de familie Kruys is een aardige serie. Elise Schaap en Hans Dagelet trekken de serie er wat mij betreft doorheen, ze spelen fantastisch en zijn echt grappig, ook hun verhaallijn. Eigenlijk maken deze twee de serie leuk. Wat alles dan weer naar beneden trekt zijn Bette (gespeeld door Linda) en Kirk. Linda is af en toe niet om te pruimen, maar of dat het acteren is of het karakter, daar valt nog over te twisten. En Kirk... er is werkelijk niets leuks, vertederends of sympathieks aan deze enorme zeikerd, echt oervervelend zelfs. Ik denk dat de schrijvers van de serie hier echt heel snel iets aan moeten doen, want de kans dat kijkers alleen daardoor al afhaken is groot. Linda ziet er in deze serie wel heel leuk uit trouwens (en als mens lijkt ze me best sympathiek hoor)!
Reageer

Laatste reacties op afleveringen

Hieronder staan de laatste reacties bij de afleveringen. Omdat je niet bent ingelogd weten wij niet tot wat je hebt gezien. In verband met spoilers zijn de reacties hieronder vaag gemaakt.. Klik erop om de reactie te lezen.
Avatar Mandy1966
05x01
Mandy1966
16 okt 08:11
MijnSerie biedt geen afleveringen van series aan zoals bijvoorbeeld Netflix of HBO. Daar is het platform niet voor ontwikkeld. Dit heeft onder andere te maken met de rechten die wij daarvoor zouden moeten hebben. De mogelijkheden binnen MijnSerie zijn juist anders! Zo heb je de mogelijkheid om elke aflevering die je hebt gezien af te vinken. Zo vergeet je nooit bij welke aflevering je bent gebleven. Daarnaast kun je op de hoogte gehouden worden van het laatste serienieuws in je mailbox. Maar nog beter… je kan jezelf ook abonneren op een serie zodat je al het laatste nieuws van dié favoriete serie direct in je mailbox krijgt! Natuurlijk kun je op de hoogte gehouden worden van wanneer er weer nieuwe afleveringen uitgezonden zijn van je favoriete series en nog veel meer! Met dank aan onze vele vrijwillige recensenten bieden we een groot aanbod aan recensies aan.
Avatar anonymous
05x01
anonymous
14 okt 20:34
Alle stappen heb ik doorlopen, krijg veel reclame. Helaas niet de gewenste film uitzending gemist familie Kruys. Ik ben zwaar teleurgesteld !!
Avatar Mandy1966
04x01
Mandy1966
16 sep 13:07
Gelukkig komt er voor elke uitzending een terugblik wat er gebeurd is in de voorgaande afleveringen.
Avatar anonymous
04x01
anonymous
16 sep 12:45
Thnx, maar helaas niet gratis terug te kijken. Nou ja, dan maar vanaf afl.2. Hoop dat ik niets belangrijks heb gemist in afl.1
Avatar Mandy1966
04x01
Mandy1966
15 sep 10:00
Op Videoland kun je uiteraard naar Familie Kruys kijken en je kunt kijken op RTL XL, daar kun je vele programma's en series terugkijken. Ook bij TV Blik kun je terugkijken. Weet niet of dat gratis is. Afl 1: Bette krijgt 's ochtends vroeg onverwachts bezoek van een oude vriend. Ruxandra heeft last van nesteldrang en Thomas moet het ontgelden. Afl 2: Ruxandra bakt een geslachtstaart voor de familie. Kirk heeft eindelijk weer een auditie! Bette doet een schokkende ontdekking in haar atelier.
Avatar anonymous
04x01
anonymous
13 sep 00:07
Helaas de eerste 2 afleveringen (2+9 sep) gemist ivm vakantie en het niet vooraf kunnen programmeren bij kpn :(. Weet iemand waar ik deze gratis terug kan zien of ergens de inhoud kan lezen?
Familie Kruys