Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het vierde en vijfde seizoen van Familie Kruys

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het vierde en vijfde seizoen van Familie Kruys. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Familie Kruys
In het vierde seizoen van Familie Kruys staat geheel onverwachts Kamiel, een oude bekende van de familie, bij Bette voor de deur. Kamiel wordt in eerste instantie met open armen ontvangen, al wordt zijn plotselinge komst door sommige met argwaan bekeken. Hij veroorzaakt dan ook behoorlijk veel onrust bij de familie dit seizoen. Als Ruxandra’s moeder overlijdt, reist de hele familie Kruys af naar Roemenië voor de begrafenis. Thomas staat, bij terugkomst, onder grote druk van een emotionele Ruxandra bij wie de zwangerschapshormonen dit seizoen hoogtij vieren en hij vlucht, onder het mom van het moeten afmaken van zijn boek, naar een huisje op de Veluwe. Kirk heeft een nieuwe baan als medium Melchior waar Morten maar moeilijk enthousiast over kan zijn en Bette komt erachter dat Johan in financiële problemen verkeert. In de laatste aflevering zijn de weeën bij Ruxandra begonnen en spoed iedereen zich naar het ziekenhuis, waar iets geheel onverwachts gebeurt. Het vijfde seizoen is het allerlaatste seizoen van de dramedyserie.

Meer informatie

Specificaties
Taal: Nederlands
Acteurs: Elise Schaap, Linda de Mol, Rop Verheijen, Frederik Brom, Hans Dagelet en Marcel Musters.
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum: 20 december 2019
Consumentenadviesprijs: € 19,99
Koop deze serie

Bekijk hier de bloopers van het vierde seizoen van Familie Kruys:

Video on youtube


Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

In het vierde seizoen wordt de baby van Thomas en Ruxandra geboren. Maar hoe heet het meisje?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Afl. 8
Afl. 8
05x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Familie Kruys